Дитячі двори. Петро на початку 90-х

Я зробив пост про Пантербурзькі комунальні будинки, і зараз хочу розповісти вам про життя Санкт-Петербурга підлітка 14-15 років в центрі Ленінграда в кінці 80-х і на початку 90-х років. Історія не про еліти, а скоріше про панку, яку я був яскравим представником. Що ми жили, які значення були, як ми весело, що любимо і ненавидимо.

Автор фото No 2,3,4,7,14: Владимир Сінгов © "Дзержинський район - дитячий дворик" - vk.com/club522047

Хай!

Не існує такої речі навіть серед шкури центру.
й

У той час молоді в житлових приміщеннях та центрі дещо відрізнялися. Ми не мали коштовності і карнизів взимку, не були відомі кросівки «червоний трикутник», культури хмелю пропускаються якось. І ми виглядали так.

Не були клуби, торгово-розважальні центри та інші речі, тому єдине, що залишилося зробити було зібрано в натовпі, спілкуванні та винахідництві. Як правило, люди, зібрані у дворі, такі зібрання гордо називали «партією». Ви завжди можете піти в двір і знайти друга. Типовим прикладом партії є кілька манометрів, які набридли.

В основному реворкінг російських ігор з сексуально манічними бобами через 15 років Як кошеня-kitty-meow гра. Правила прості: Гравець повернувся на натовпі, ведучий побачить його вказівний палець на натовпі і попросить, "Кіз-Кі? Гравець має два варіанти. "Дам її!" Після цього пальчик лідера переходить на інший або «Мав!» Якщо гравець - хлопець, пальцем вказував у дівчини, то ми поцілунаємо перед усім, у хлопчика, стукаючи руки. Він стає гравцем і все повторює себе.

Політ на дахах. Покрівельники Санкт-Петербурга завжди підігнуті. Не закрили аттику, не було знеболюючих кодів, тому блукання по дахах завжди висока, а іноді екстремальна. Я один раз піднявся дах п'ятиповерхового будинку вниз зливу під час роботи з поліції. Ми дуже гучні в мансарді, кияни назвали наряд. Покрівля є частиною двору.

р.

Головне - потрапити в горищ. Вихід на дах завжди був організований таким же чином з такої коробки, як на фото. Немає парканів або інших ТБ.

Не зніміть дах також важливо.

Другий екстремальний бомба, ви також можете вивісити. У центрі міста всі підвали були обладнані для бомбосховищ з ущільненими капелями, як на підводному човні, вентиляційній та оповіщій системі. Там був такий фольга з ручкою, ви скручуєте його по всій бомбардувальнику, що прокинувся. У «80-ті роки все це вже закинулося, пам'ять війни почали згасати.

Ви можете піти з підвалу одного будинку в інший через бомбовий притулок, ви, ймовірно, отримаєте в інший блок вентиляцією. На малюнку просто такий вентиляційний вал. Але він забирає вас, а іноді на наступний номер.

Не було ліхтарів. Точно, акумулятори були страшними, а підліток не міг їх отримати. Ви не можете придбати. Ми купили свічки в Свято-Преображенському соборі. Вони були приховані і вийняті. Вартість свічки 10 копеків. Ми придбали один для трьох з нас, і тому ми досліджували бомби. Це олені ангели в темряві з православною свічкою. Ні комп'ютерна іграшка може відповідати тим емоціям.

Чи п'ятий, коли ми були 14? Звичайно, ми зробили. Немає одного буде продавати горілку в магазині. Ми придбали від дилерів. Виявлялися лише три види спирту. Тріск для 3 рублів. кріпиться на 10 рублів. і горілка на 25 рублів. Немає вибору. :) Ви знайдете. Істину не підроблявся, це просто чесні спекулянти. Місце, де було продано бозе. Він був названий "Орбіта" на куті вулиці Повстання і сапперного мережива. Я не знаю, чому Орбіт. Водика була міцною для нас, але вино часто п'яте. Головне - почати рано, щоб батьки не пахнуть ввечері. Я був спалений пара разів, ви знаєте, fucked up.
Це той же кут або орбіта.

(Рівне)

З якоїсь причини ми тільки слухали нашу музику. Всі були виключно Алісамани, кіновласники і т.д. Навіть там були бої на цій темі, але не було особливої ворожості. Як тільки стало відомо, що буде концерт, вони відразу почали економити гроші. На перший і останній концерт був великий. Якщо був тільки один, то був останній концерт. Вартість вхідного квитка 2-3 рублів. Альбоми «Блокад» і «Сікст Лісер» перекручені на отвори, нічого іншого не було прийнято. Такий Мафон, він був більше...

Але там була ще одна музика десь, але вона пройшла.

Чи є у нас секс? Звичайно він був. Але він не був на фронті, але він не приховує, кожен знає про всіх, але це не культ. Я зловив мій перший трепак в інституті.

Ось як вони жили. Ми чекали вперед.

Я зробив!

Якщо у вас є час!

Джерело: