Професор одного столичного університету

Вони розповідають історію, як це.

Професор одного митрополита університету, молодий, але вже заробив репутацію як студентка-професор, розповів про засвідчення студентів напередодні іспиту.
- Гентльмен, так звані студенти! До наступного тижня не буде ніяких іспитів.
- Чому це? - Ті, хто приготував його. Ті, хто не приготував, звичайно, танцював джгу, і зробив фиг у кишеню, що б не jinx.
У суботу буде протестний мітинг, опозиційний мітинг, який я, як громадянин і прогресивна людина, але не може бути присутнім.
Ну, можливо, він не сказав, що, але він має сенс.
- До речі. - Додано. Якщо я зустрічаю один з вас, то він може розраховувати на кредит з кулеметом на місці.

Добре, що означає, субота, моттлі стовпчик протестувальників, пуповин, рум'яна мона, все. А професор, з білим луком на грудях, постером «Свобода до Скупштини складових» (або які вони писати в таких випадках, я не особливо в темі), переміщається повільно в колонці однодумців. Вдово він чує хто-небудь виклик. Зупинили, перетворили навколо, немає. Я збираюся піти, а потім є порушення в пуповині, рука виходить звідти, бере її на стрижень, і занурить її з пуповини. Звідки, як вода за каменем, і якби був професор, і не відразу.
Він вже відкрив свій рот, щоб непристойно відштовхувати «Що ви припускаєте себе!» і привертають увагу – погляд, на нього стоїть борець, в повному вирівнянні, в одній руці автоматична гвинтівка, в іншій кредитній картці.
- Професор, ви обіцяєте!

* * * * * * * * * * * *
Повідомляємо, що після того, як професор став ще більш корозійним і принциповим, а фраза «експертна машина» назавжди зникла з лексикону.

浜у 涓 蹇

Джерело: