Безстроковий ремонт. Поранчеве військове обладнання.

Так прийшли до кінця чергового сезону захоплюючих прогулянок в секретних лісах біля Москви. Якщо сніг залишається до весни, ходи, як це не буде повторюватися.

Тут будуть 46 фотографії.
Лана-Сатор

Це ще раз, ліс знову.
Заготовки давно згортають, спонтанні коробки пусті, розсипаються на кілька десятків гектарів ділянки покривають осінніми листям, як протягом багатьох років поспіль.
Підібрати шляхи підходу. Ми стрибаємо на грудях, і я сниться самому самому, що вранці я не заважав, щоб піти «для грибів» в гумових черевики.

р.

Деякі люди намагалися побудувати новий паркан, але він вже давно був в минулому.

Цього разу без багатьох текстів: перша невелика автостоянка була виявлена практично відразу за межі колишнього периметра

р.

Я не знаю, коли вони вийшли тут. Недавній травень.

...

р.

...

...

Не зрозуміло, що хтось тут, тому ми спробуємо не світитися у відкритому доступі.

...

Р

...

...

...

...

...

Але немає нічого іншого, щоб побачити на цьому сайті, тому ми йдемо на подушку перерослих шляхів.

Ми відвідуємо великий ангар з закритими воротами.

Закриті ворота та осені вікна. Буває.

р.

Всередині є колишній склад. Залишилось багато. Я не знаю багато про те, що

доб.

...

Деякі фурнітура та її частини

...

...

Але ми не будемо дивитися на різнокольорові схеми і дошки, тому будемо рухатися далі.

, Україна

Ще один ангар-сараї, оточений розпадом (холода землі) з трьох сторін

Абсолютно порожній.

231792р.

...

Супутникові зображення показують, що багато обладнання, що використовується для стенду перед вішалкам. Тексти пісень, а це означає: Там майже нічого не залишив її зараз.

...

І дуже специфічна марка. Що ми шукали.

...

Місілі з старого SAM (хоча є думка, що це p-8 і p-40, www.airwar.ru/weapon/avv/r8.html і www.airwar.ru/weapon/avv/k40.html - але де б вони приходили звідси?)

І далі, вздовж доріг, вздовж яких гинуть старі військові техніки.

Ще один сайт заповнений транспортними підрозділами

...

...

А пара вантажівок з сердечком вирветься.

...

...

Наступним підлогом було забору. Датчики здаються древніми. Важко працювати.

...

...

Сама будівля категорично порожня, тому, що виконується через підлоги, ми приймали сприятливу позицію на підвіконнях і, використовуючи останні хвилини денного світла, з фотографіями обладнання зверху.

...

Після цього гілочка швидко почала перетворюватися в темряву, і ми кинулися з цього конкретного лісу, поки не вдалося продовжити шлях тільки з підсвічуванням.

Дуже дякую.

Зареєструватися

Джерело: