Про правосуддя

14 Літня школярка з Новочеркаского, яка збита наречена на 30 днів.

Так... є таке місто в Ростовській області, де локомоти будуються відомі по всій країні, і на жаль, як скрізь в цьому місті є худоби. Ще один ТП вирішив стверджувати себе, поставивши однокласник. Кожен думав, що як завжди відповідав батькам і дрібним ...

Продовжувалась історія з поведінкою Новочеркаської школярки та поява відеозйомка боротьби в Інтернеті. Відповідно до рішення суду, 14-річної Анастасії Г., які побили 15-річної Лізи М., було розміщено в тимчасовому центрі утримання протягом 30 днів.

Продовження під kata ...

У судовій сесії взяли участь Настя та її матері, представники прокуратури, судовий інспектор, юристи та викладачі міста. На зустрічі не були присутні жертви та її батьки.
«Що ви перебуваєте в поглядах правоохоронних органів», - сказав суддя Андрій Стєшенко, який звернувся до Настя, 14. - Варто так, щоб ви зрозуміли повну ступінь того, що було зроблено - Я розміщую вас в центрі утримання для неповнолітніх. У суді є можливість зробити так багаторазово.
Суддя також нагадав, що мати звинуваченої дівчини потрібно вірно виконувати батьківські обов’язки.
«Ви не можете впоратися з ними, дитина має шість суб’єктів двох», – сказав суддя Андрій Стешенко матері дитини.
Учасники зустрічі відзначили, що такі процеси повинні бути зняті і розміщені в Інтернеті – вони показують, що відбувається тим, хто залучає до насильства та її поширення в соціальних мережах.

Я додаю від себе... Я сподіваюсь на диво, і такі судді будуть всюди, поки вони кажуть, що буде свято на нашій вулиці.

ВІА

Джерело: