Арена

Будинок кота своїми руками.

Нещодавно придбали кота, такий червоно-волосий гаманець. Невеликий, милий, але благородна кров. У мене була проблема, не з котом. У кішки ще не прибули, вона буде 12 тижнів на 5 днів. Суть питання полягає в тому, що кішка потребує будинку і клітка, точка чітка. Після збільшення "Google" було зрозуміло кілька речей:
1,1 км Не дивлячись на мій смак, вони виглядають як сором'язливі, особливо з цим бітумом і всюди вони йдуть! Я не знаю, де коти в природі знаходять плюшевих, але виробники "шоп" це з усіма їх капіталістськими силами.
2,2 км Ну, я не засвоюв цей плюс, так як пилозбірник, або травма У мене є психологія з дитинства, плюшевого і я, як в американських фільмах, дивлячись на плюшеву закуску або щось інше.

Знайдено на американський сайт прохолодних будинків з натурального дерева, тільки ціна 1600 зелених головоломок, добре, так трохи.
Я вирішив зробити це самостійно, добре він виглядав легко, і насправді він вийшов) Ми вирішили зробити це максимально дешевим, але без шкоди якості, оскільки це наша FS.

Після буріння він пішов на парк, випилявся з осені дерево, як клен, пара гілок товстої.

Він зрізав кору ножем.

Я був занадто лази, щоб забрати в соку, так що я подряпин мій пальчик. Ay wi.

Додано до [mergetime]1386179228[/mergetime]
Коли я зрізав корку 5 разів, я пояснив тим, хто ходить, переважно бабуся, "Що я роблю тут?" Вчимося, що подряпинка для кота є святою, бабуся сильно "допомогла" з порадами)

Так ось в невидимій формі, якщо я можу сказати так)

На якому форумі я бачив, як люди будують щось, так що промені різьблені стіни і підлогу, думаю, що він буде відповідати.

Натюрморт

Дерево нарізали на стару кухонну дошку і почали вписуватися в будинок до стовбура.

Натюрморт

Я не знаю, як додати кілька фотографій тут.

якість фото-телефону

Будинок обшивається картоном, зручно чистити і кішки люблять весь картон, матрац завжди можна кинути всередину. Підлога під будиночок покривається сизеллю. Я кладаю його на гарячому клею.
Зовні, «Я не соромлюся людей», вирішив обшити бамбук, купивши бамбукову завісу на продаж, і приклеїли її гарячим клеєм. Правда трахнув цю операцію, але, як великий донгуань навчається, «що в світі контрольована витривалість. й

більше

р.

як це

Джерело: