Як я був послідовним ліквідатором - 2

Перша частина

Так, як згадувалося раніше, було визначено 4 підрядники для малоповерхових будівель. УВАГА! Розглянуто проекти будівельних блоків, будівництва будівель і споруд на рівні державної комісії. В якості представника замовника я присвоєно роль контролера з дотриманням рисунків і фактично побудованих конструкцій. Переславський квартал.

45 зображень

2,2 км Він був ударом. Будинки з телевізійних коробок! Що ви бачите тут конструкції будинків.

3. У Навантажувальні панелі будівлі виготовляються з полістиролової піни (російською піною) з інтегрованими (вбудованими) алюмінієвими профіліми. Я серйозний. У фользі, що працівники здійснюють вантажно-розвантажувальні роботи і закриваючи структуру! На момент монтажу першої панелі я надійну, в журналі виробництва робіт зробили запис - "Виробництво робіт, що призупиняють, до спеціального замовлення".

4. У Я закликав всіх, хто був доступ до. «Гентльмен, ми робимо!» Я отримав відповідь. Проект схвалений у верхній частині. Ваш номер 16, тримайте очі на процес і не отримайте шлях серйозних людей. У журналі робіт він написав «Виробництво робіт за проектом».

5. Умань Не дивлячись на мої зусилля і звернення до причин, будівництво Переславського кварталу продовжується.

6. Жнівень Тип конструкцій і запаху вони не виробляють нічого, але гаг рефлекс не викликає

7. Про нас Ваше випробування. Укладання електропроводки та перекриття інтерфлору.

8. У На всіх цих ящиках з побутової техніки монтуються дерев'яні дахові конструкції.

9. Навігація Проживання в Переславлі, я відчув як зображення в картинах Сальвадор Далі. З повагою! Не варто! Але це трахаються там! І ви повинні прийняти це.

10. Структура зберігання. Лего для дорослих!

11. Новини вступають – є аудит... Чи не трахаються міністри! Поліана готується.

12. Тут працює автокад. До речі, охоронці розширили всі поруч автомобілі, які бояться атаки терористів. Зібрали всі аутенти. І ніхто не знав про свою винагороду гармату. Хто був спокійним у полонині.

13.00 р. Ось виходить майстер. Міністр інфраструктури розвитку РФ – Яковлев. Будь ласка, не скаржайтеся.

14. Міністр охорони природних ресурсів Trutnev перевірив будівлі.

15.00 р. Так вони зустрічалися.

16.00 р. Прогулянка вперед пакету доповідачів, з вступом на них

17.00 р. міністри ввели об'єкт під будівництво. Вологда будинок.

18 років З. Давайте перейдемо.

19. Увага! Про будівництво будинків і матеріалів, що використовуються в Переславському кварталі.

20. Після проходу по пінопласту, міні переїхала. Між міністрами, потім голова м. Березники Мотовілов переповнено. Яковлєв повинен мати шифон, отримав шифон.

3610Р. 4200Р.

21. Міністра Яковлева інспектував Ростовський будинок.

22. Взаємодія Ростовського кварталу, міністри яскраво поділилися своїми враженнями.

23. В результаті візиту пройшла інтерв’ю ... не ... зустріч. Камрадс, партійні конференції часів СРСР - з цією остентатизацією не стояли поруч.

24. У пресі міністри залишили нас.

25. Ми продовжуємо працювати. До речі, я сидів на місці Якова ... або швидше він сидів на моєму місці ... (див. фото 23)

26. Ну, Переславльські будинки обшиті сайдингом ...

27. Це те, що вони виглядають, коли вони закінчуються. Символічна фотографія. Екскаватор з гідрокліном на фоні будівництва

28. Тепер Ростовський квартал.

29. Покриття технологічного підпілля виконано композитними двотаврами. Верхня і нижня поличка - дерев'яна балка, вертикальна - шматочок USB плити. (чорний клеєний плита - російською мовою)

Як я був послідовним ліквідатором - 2 р.

30. Зверху все пришивають однаковою плитою.

31. Тепер будівництво. Вантажопідйомні елементи будівель – це обрізна дошка з перерізом 50 до 250 мм. Простір між ними заповнюється піною!

32. Нехай мені мускат! Як я захопив ці конструкції!

33. Ми працюємо.

34. Покрівельні конструкції дерев'яні. Але нібито лікують антисептичним і антиперовим. (перший проти гниття і комах, другий проти вогню)

Додано до [mergetime]1386233625[/mergetime]
Про нас Випущено ноутбук. Я забули його в. Поверніть його на. Тримати.

Як я був послідовним ліквідатором - 2 Р

35. Згодом вся будівля обшивається плитою USB.

36.00 Р На плиті простягається бране і обшивається пластиковою сайдингом.

37. Це те, що будинок Ростов схожий.

38. Згадайте, чому на доріжці в море грязі кидає пісок!

39.00 р. І миється плита?

3610Р. 4200Р.

40. Це право, ми маємо державну комісію! Три розклади! Невелика точка в небі - вертоліт, на якому Трутнев і губернатор літати.

41. Завантажувальні блоки та парасольки Harsh.

42. Трутнев цінував якість оздоблювальних квартир у Vologda чверть.

43. Я пішов на ребренд.

44. Оцінено стан Ростових будинків.

1662-1946

45. Після цього Урядова комісія переймала на засідання, присвячену підсумкам ліквідації наслідків. Це все сьогодні. Дякую за терпіння. Кінець теми, питання та висновки в пост 3.

Джерело: