Головна на червоному ікру. Сахалін.

Про Сахалін говорять, що кожен з них з'їдає червоному ікру з відро. Сніданок, обід і вечеря. Насправді це міф і історія: червона ікра не входить в щоденну дієту мешканців острова. Вони, як і ми, люди з материка, їсти його на святах і в настрої. Те, що ікра тут не доступна, як ми фантазуємо.

Але кожен, хто летить з Южно-Сахалінськ, обов'язково несе кілька кілограмів з ним в сім'ю і друзями. Це правда.

Я мав можливість відвідати рибну завод біля м. Поронаск. Після цього звіту ви будете любити ікру ще більше або припинити його їжі один раз і назавжди.

У коментарі автора буде 23 фото

1 Рибні підприємства на Сахаліні багато, кілька десятків. Є великі гравці на цьому ринку, які привозять продукцію на регіони Росії і навіть продаються за кордоном, є ті, хто працює для регіону. Звісно, звісно.

2,2 км Я відвідав середню завод з близько п'ятдесяти працівників.

3. У Робота тут сезонна, пікінг влітку, коли є лосось Путін. Потім десятки рибальських шхунів йдуть в море, а десятки тіней в капах відокремлюють зерно з бальза, тобто ікра з риби.

4. У Чи можна уявити, що кудись рибного ікру кидають в сміття? Але не в Росії, це наша національна страва, яка відома у всьому світі. По дорозі деякі фольги, навпаки, викинути рибу, залишаючи тільки ікру. Як правило, це попелиці, риба вимагає подальшої обробки і зберігання, і вони не встигають ні часу, ні бажання.

5 хв Перший етап – це просто поділ. Живіт вирізають ножем, ікра ретельно знімають і розкладають на відро.

6 хв Після цього риба йде в один магазин, сира на інший.

7 Як це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вегетаріанці з якихось причин продовжують харчуватися рибою, хоча вони пити тварин.

8 000 р. На інші дні, тому багато риби приходять на завод, які вони просто кладуть на підлогу.

10 хв Сировина збирається, просіяна в животі.

10 хв Потім просіюється кілька разів через спеціальний сито.

11 Я не можу пам'ятати сутність всього технологічного процесу, тому я можу лежати і бути неправильним. У липні 2012 р. під час першої поїздки до острова Сахалін.

12 хв Практично завершена ікра. Тепер вона повинна стояти.

Джерело: