Що ебать віру?

Я був сьогодні в с. Саракташ, який знаходиться в Оренбурзькій області. Пост вже давно заварився, але сьогодні, ймовірно, час.

Основна визначна пам'ятка Саракташа, звичайно, церква.
Він розташований на вул. Комсомольській та ректора, переповнений усіма порогами з ознакою перехресного, лобового розсмоктування більше, ніж один раз для того, щоб перейменувати цю пішохідну вулицю на «Свято-Троїцькій», але...

Наскільки я не знаю посадових осіб, вони зробили те, що я б сказав руки для Саракташа.

Вони коротко пропонували, що священик взяти прогулянку до нікелю разом з усіма його перейменуванням.

Актуальний вхід до церкви.

Я скажу мені, є гармати на в'їзді церкви?

Або це відповідь православної церкви на Ісламський терор?

Все правильно, ебать гармати. Ось це. Що таке?

Знаю, я можу зрозуміти. Але це один...
Просто скажемо ебать! Захопити с. Алет 3 (три) літаки?! Нехай не робітники, але писали, але потім ще більше !!! Фак?
Просто покажіть мені ебать!

Що таке? Танк від "мусліків" боротися, і це ...

Я знову прокоментую для швидкості.

Право перед входом церкви:

р.

Є «зати» де є (я не знаю точної інформації) принаймні три зали. На одному можна погуляти на весілля, в іншому буде легко прокидатися.

КУПИТИ!!! Не скажеш! ЗАМОВИТИ ВАС!

Тексти пісень, а це означає: Це не церква, це ебать!

Я даю вам кредит, ви красива ебать, але що ебать і не церква!

Натюрморт

красиві, я не...

Додано до [mergetime]1386264777[/mergetime]
Кілька років тому п'яний поп ... з деякими ебать ... пішли в ніч ... на тап ... Пам'ятник В.І. Леніну.

Я бачу, я не маю відео. Якщо є люди на цьому сайті, вони підтвердять мої слова.

Про рік тому в Ніколаї Стремський приніс військовий шамер. Я люблю... Але з кулеметом на даху ... На машині змивається демонстрація зйомки... Відео YouTube було видалено наступного дня.

Він придбалий його хторе... точно не бачив, що перетворюється, покривають його позолотою... Я не знаю, як я зробив цей золотий конвертований, я не знаю правила, що приступний каун, який дав його, але я хотів місто. Задоволення

з

Такий поп не буде нудним...

Ви можете курчати.

Почати

Я можу додати картину... якщо вам потрібно ...

Джерело: