Останній Маршал

Останнє Маршала (тільки читати)

Як я пам'ятаю зараз, мій мама каже: ви стали основною людиною в сім'ї, нам потрібно переконатися, що у нас є дрова взимку. Я стержу на бульці, підібраних гілках, дровах, а взимку у нас було майже повноцінний віолончель.

Я пам'ятаю зйомки молодшого лейтенанта. Як ударив бійцю оболонку. Він пішов. Кав'ячий клітка, і звідти пари. Немає рук, ні ніжок. Просто груди. І пара... Заголовок біля. Приїжджайте, збираємо всі залишки і поховали там.

Нам було зручніше для нас юних хлопчиків, а 50-річні солдати піднялися матом.

Я не можу боротися. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, так як вік 17 в армії, і я ніколи не навчився сидіти, я вірю, що mate добре в колгоспі, коли биків не обіймають. У вас немає людей.

Сталін обурив армію, Як вірити? Але історик не вірить, мільйони вірять. Хрущов мав глибоке особливе ставлення до Сталіна через його найдовшого сина Леоніда, який загинув на фронті.

Я сибірський, використовується для того, щоб бути змістом з невеликими. Коли я був малюком, моя найбільша сорочка була виготовлена з вафельного рушника.

Люди, які з яких причин не стали багатими за рахунок відчуження майна, державного майна, державної землі – вони порожні. Тут він йде, нав'язка землі. Хто? Завтра, змініть потужність, як в "Wedding in Malinovka", ці конфереї змінять бутонівка для чогось іншого. Як допомогти людині зробити мільярди доларів? Для мене це простір.

Чи знаєте ви, чому GCC втратив? Ми працюємо з людьми. Вони подумали танки тут.

Що таке пансіонат Маршала Радянського Союзу?

Про 60 000. Ми живемо з дружиною.

У мене є розкішна квартира, я жив біля Горбачова, він на 4-му поверсі, я на 3-му поверсі. Квартира велика, красива, одна їдальня 80 кв.м. 5 кімнат. У 1991 році, як тільки я був ув'язнений, вони прийшли до дружини і попросили мене вакантувати квартиру, і Горбачів поділився його квартирою на дві частини - дочка і онуки влаштували квартири.

Коли я був в тюрмі, Лужков дав дружину 3-кімнатну квартиру, де ми живемо. Всім щасливим.

Моє життя наближається 90 років, але я досі не розумію, чому людина потребує всіх цих ганчірок, дорогоцінних каменів. Ми стаємо рабами на все це.

Я ніколи не навчився вірити в Бога. Моя мама була вірним, завжди молиться Богу. Її перший чоловік помер і її сестра помер. Є чотири з нас, і є чотири. вона стала матір'ю, вона перевозила все на себе. Вона була завжди в біді, і вона тримала молитися, а потім вона припинила молитися і сказав мені, що не було Бога.

Джерело

Джерело: