Як я побудував будинок.

На шляху до роботи я завжди проходив місце, де живуть коти, океї влітку, але зараз це зима, хоча це не холодно, але це сніг, і раптом я відчуваю себе шкода для цих котів, які знаходяться в пуху, і лежачи один одному, сидячи на снігу. Згадуючи про те, що ви не можете обійтися до завтрашнього дня, я вирішив на всі витрати, щоб побачити будинок сьогодні, тому хто цікавиться kata.

14 фотографії

Два. Кішки живуть як чотири або п'ять, я не пам'ятаю точно, вирішив зробити з запасом, щоб оцінити розмір, змалював ескіз кота (це простіше розраховувати).

Три. Як я уявляв будинок.

Четвертий. Теоретично, варто це зробити для шести котів.

П'ять. Я знайшов матеріал... добре, як я знайшов його... добре, ви знаєте. Подрібнити її на частини. Стартова збірка.

Шість. Я не бачу точку в описі процесу, я думаю, що не один більш невірний, ніж я побачила будинок.

Сім. Ну, це вже зрозуміло, що це буде, звичайно, ніколи не схоже на малюнок.

Вайт. Малюнок для даху.

р.

Нінт. Крумзай.

Десять. Я не маю файлу, тому я спалю липкі речі з пальником, як це.

Елевант. Це те, що сталося в кінці, утеплювач не було багато, кладуть його капюшоні. Не Бог знає що, але найголовніше.

Рушники. Побачити маяк, але будинок зайнятий практично весь багажник мого скромного Suzuki.

Тринадцятий. Я прийшов на руку над ключами до котів, але при погляді нестерпного типу з коробкою в руках, кожен побіг, не встигав фотографувати =()

Четвертий. Ну, це рука, У мене є все, киньте його.
П.С. Я не збирав ніяких зображень.

Джерело: