Риба качка. й

Я попередив вас, немає документальних доказів мого слова. Якщо ви хочете вірити мене, ви хочете кинути мене сором'язливі ганчірки.
Учора вранці це сталося, що робота не вовк і не буде ходити в ліси, тому я збирав рюкзак, льодовик, завантаживши його в машину і кинувшись до риболовлі. На шляху він припинив для того ж льоду риболовля коханця і два з них переїхали на невелике обласне місто Сузунь.
Погода в місті Кам'янець-Подільський. Але пік був спійманий, як перед Армагедоном - на 12 годину вони спійшли балансиру десять трьох «рядок» 500 грамів кожного. Справа в тому, що є паводкові луки і в лютому-березні, коли лід досягає його товщини більше метра, цей щука буде вмирати. Так ловити його не поміщуючи, але навіть благословення.
Так, мій друг і я сидів там, і ми надягаємо цей шрогайка в пакетах. Бліцард є таким, що в 10 м майже нічого не видно, звук також в'яжемо в снігу, що летить з неба, як в сметані. Я повертаю голову, і я чую мій партнер, що веде мене.
до Ми чортуємо рибу!
Я шукав уважно і дійсно дивлюся через вугілля близнюка, як хтось в чорному хутрі пальто перетягує мішок риби в сторону куща!
Ahtyz bitch! Я захоплю дрилі і бігти, щоб захистити лов, але після декількох кроків я зіткнувся з другом, який працює в протилежному напрямку.
Ведмедя!
Виявилося, що ведмедя замість скелелазіння в ден і скупчування до весни, на льоді і забирає рибу з рибалок.
Ми допустили машину на швидкості спринту. Рюкзаки, рибні та рибальські прутки залишалися на льоді, тільки борці оселилися. Природно, не знімалися фотографії, вони залишалися з роумом двигуна, не розбирання доріг.
Погода збиває біологічний годинник в носіях - в грудні температура не падає нижче мінус 1 ступінь. Залишилося сподіватися, що прийде холодне оснащення приведе до зими в найближчі дні.
До речі, ми збираємо рибу в суботу. Хто з нами?

Джерело: