484
Проживання в Москві стає більш доступним і доступним
Я тут з огляду на майбутній економічний пост-Олімпійський материнський чатер вирішив побачити, скільки коштує нерухомість на золото. І ще раз, я впевнений, що вона була Ні, я знав його і я зрозумів його. Я знав, що це було дорого, знав, що було краще жити в Ebenevo Far або там в Бубенцово-Яково новий будинок в чистому полі на етапі водіння кілочків під маркуванням взяти, а потім їздити на поїзд на півгодини на собаках через тага, боротися з вовками і ведмедями. Але цей варіант якось не дуже подобається мені, тому що я люблю свою площу - це добре для мого міського складу, і зручно в плані навчальних закладів. Я чую, що ви не бачите білого малюка в школі, якщо ви знайдете цю школу.
13 зображень + текст
Р
Я шукаю пропозиції для безпечного житла (для нового в нашому районі, якщо він будується, то струм фіолетовий і бізнес-клас) і втрачаючи на це:
Ми пропонуємо трикімнатну квартиру в Сталінському будинку в тихому куточку, заховані від шумних доріг. Двокімнатні квартири на поверсі. Стелі 3 м. Номери ізольовані. Газовий стовпчик в s/u. Квартира в середньому стані. Чайний зелений дворик. розвинена інфраструктура.
А з метро, хоча далеко не, але все ще знаходяться в пішохідній відстані. Хороший будинок Сталіна, тепер вони не будують його, найяскравіше місце є найбільш високим. Перегляд фотографій.
В'їзд є шаббі, але не зіпсований!
Комп'ютер, телевізор, хрест. Право так.
Не болять.
Це краще, але це не добре.
Але тут явно не улюблене відносне життя.
Затишна кухня
Місце приготування.
Чисті лінії і клізма відра - запорука здоров'я
Коридор.
Згідно з ситуацією в кімнатах без пляшки можна зрозуміти, що квартира була орендована до двадцяти китайців і запаху є відповідним. Сусідам є також дуже доброзичливі хлопці, і, очевидно, крокодил для них не означає рептилій. Власник, очевидно, живе в самому неслухняному номері і напої без перерви.
Так що вони хочуть, щоб ця громада дива небагато, але чотиринадцять мільйонів рублів. ЧУКК-УП-СУП. Це за одну хвилину 430 тис. зелених американських доларів. Що робити ці дні в Нью-Йорку? Ось тут.
101 кв. м Нью-Джерсі (це Нью-Йорк), або 74 кв. м. Манхеттен з вітальнею, як це.
І два sartirs! До речі, вся ситуація входить в ціну квартири.
Що п'яний за $ 14 млн може купити один в деяких Omsk і пити до тих пір, поки він гине, старий коньяк!
Так, коли місцеві п'яні попросять мене на десять. Я ебать ці мільйонери. І я помітно ігнорувати беггару мільйонера. Я також хочу спати на обличчі пана Івліна, начальника житлово-комунального господарства Москви, який каже, що житло в Москві не повинно бути доступним.
Авторизація
Джерело:
13 зображень + текст
Р
Я шукаю пропозиції для безпечного житла (для нового в нашому районі, якщо він будується, то струм фіолетовий і бізнес-клас) і втрачаючи на це:
Ми пропонуємо трикімнатну квартиру в Сталінському будинку в тихому куточку, заховані від шумних доріг. Двокімнатні квартири на поверсі. Стелі 3 м. Номери ізольовані. Газовий стовпчик в s/u. Квартира в середньому стані. Чайний зелений дворик. розвинена інфраструктура.
А з метро, хоча далеко не, але все ще знаходяться в пішохідній відстані. Хороший будинок Сталіна, тепер вони не будують його, найяскравіше місце є найбільш високим. Перегляд фотографій.
В'їзд є шаббі, але не зіпсований!
Комп'ютер, телевізор, хрест. Право так.
Не болять.
Це краще, але це не добре.
Але тут явно не улюблене відносне життя.
Затишна кухня
Місце приготування.
Чисті лінії і клізма відра - запорука здоров'я
Коридор.
Згідно з ситуацією в кімнатах без пляшки можна зрозуміти, що квартира була орендована до двадцяти китайців і запаху є відповідним. Сусідам є також дуже доброзичливі хлопці, і, очевидно, крокодил для них не означає рептилій. Власник, очевидно, живе в самому неслухняному номері і напої без перерви.
Так що вони хочуть, щоб ця громада дива небагато, але чотиринадцять мільйонів рублів. ЧУКК-УП-СУП. Це за одну хвилину 430 тис. зелених американських доларів. Що робити ці дні в Нью-Йорку? Ось тут.
101 кв. м Нью-Джерсі (це Нью-Йорк), або 74 кв. м. Манхеттен з вітальнею, як це.
І два sartirs! До речі, вся ситуація входить в ціну квартири.
Що п'яний за $ 14 млн може купити один в деяких Omsk і пити до тих пір, поки він гине, старий коньяк!
Так, коли місцеві п'яні попросять мене на десять. Я ебать ці мільйонери. І я помітно ігнорувати беггару мільйонера. Я також хочу спати на обличчі пана Івліна, начальника житлово-комунального господарства Москви, який каже, що житло в Москві не повинно бути доступним.
Авторизація
Джерело: