512
ноутбуки
У зв'язку з постійним струмом ноутбука вирішив сьогодні пиляти стенд під ноутбуком з підсвічуванням і охолодженням.
Для початку я шукав в пані і знайшов старий дерев'яний ящик з під певним набором інструментів.
Вирішили взяти основу дизайну.
Тут буде 23 фото і кілька описів.
боксерки
раніше спробували на ноутбуці, щоб принести охолодження якомога ближче під основний ретракторний отвір на ноутбуці
Я не потребує ідеальної точності розмірів в принципі, тому що ноутбук стаціонарний і я не буду шукати під ним.
фанери тонкі, тому для того щоб не збити краї з щелепою мені довелося ретельно порізати з ворсом
трохи старої фарби
Вона також ріже канавку під гудзиком і випилена частина фасаду під кутом лопаткою.
грунт
шар 2
Мідна акрилова фарба - вона вийшла дуже яскраво
, Україна
22.
Так було прийнято рішення дати йому ефект мідь з покриттям патини.
Я додав трохи чорного пігменту.
Виявився таким приємним відтінком.
Виріжте розмір гриля, запозиченого з автотунера:
штепсель
подальша установка холодильників і проводки з підсвічуванням
перший
зменшити вібрацію шуму і тертя на столі збитих меблів відчував підкладки
р.
33.
44.
Підсвічування трохи на клавіатурі - хоча я хотів більш сильно виділити ключ (не вдарив або блиск в очах)
У мене є все! Ви можете кинути! вона виявилася простою підставкою для інтрір’є без Футуристичних забубонів
Джерело:
Для початку я шукав в пані і знайшов старий дерев'яний ящик з під певним набором інструментів.
Вирішили взяти основу дизайну.
Тут буде 23 фото і кілька описів.
боксерки
раніше спробували на ноутбуці, щоб принести охолодження якомога ближче під основний ретракторний отвір на ноутбуці
Я не потребує ідеальної точності розмірів в принципі, тому що ноутбук стаціонарний і я не буду шукати під ним.
фанери тонкі, тому для того щоб не збити краї з щелепою мені довелося ретельно порізати з ворсом
трохи старої фарби
Вона також ріже канавку під гудзиком і випилена частина фасаду під кутом лопаткою.
грунт
шар 2
Мідна акрилова фарба - вона вийшла дуже яскраво
, Україна
22.
Так було прийнято рішення дати йому ефект мідь з покриттям патини.
Я додав трохи чорного пігменту.
Виявився таким приємним відтінком.
Виріжте розмір гриля, запозиченого з автотунера:
штепсель
подальша установка холодильників і проводки з підсвічуванням
перший
зменшити вібрацію шуму і тертя на столі збитих меблів відчував підкладки
р.
33.
44.
Підсвічування трохи на клавіатурі - хоча я хотів більш сильно виділити ключ (не вдарив або блиск в очах)
У мене є все! Ви можете кинути! вона виявилася простою підставкою для інтрір’є без Футуристичних забубонів
Джерело: