Довгий спосіб життя нашого суду.

Нещодавно в цій посаді я з радістю поділився з вами новинами, що «госмргани» обгрунтував старий, але курити, персонаж мультфільму «Wolf» від «Well, чекати...
Багато хто думав про те, що запалювання нащадило на «людях» ... але ... це не так. Під капюшоном, по суті, сама новина ...

У зв’язку з антипіратським законодавством, охоплювалися лише сучасні фільми, не радянські класики. «Москва не вірить у сльози», «Каузька в'язниця».

Московський міський суд обмежив доступ на порталі торрент-файлу rutor.org до таких хітів як «Кауказький в'язниця», «Іван Васильович змінює професію», «Кохан і голубці», «Москва не полягає в дражах» та інші картини.

Рішення було прийнято на вимогу Мосфільму, суд вважає, що фільми були розміщені без дозволу власника авторського права.

Голова Мосфільму Карена Шахназарова відмовилася від коментування рішення суду, цитування зайнятості.

Діловий FM зумів поговорити з акторами, які грали в фільмах.

Ось як виконавець ролі Антоніна в фільмі «Москва не вірить у сльози», народний артист Росії Райса Рязанова реагував на новини: «Якщо це просто привітно, то це одне, і якщо це є предметом паперу, то це не аргумент, особливо, оскільки це картини власника, і власник є Мосфільмом». Це не одна людина, яка інвестувала гроші, але картини, які були зняті з держгрошима. Хто повинен запитати про дозвіл? Стан? Госкіно дав мені гроші. Так, це якийсь абсурд, який просто переповнений до деяких неймовірних розмірів, але насправді овець не варто робити. й

Рішення Московського міського суду прокоментовано виконавцем ролі Зіни, дружиною головного персонажа живопису «Іван Васильович змінює професію», Народним артистом Росії Наталією Селеснеєвою: «Ви не можете позбавити людей радості, особливо радість, пов'язані з мистецтвом, з творчістю, з хорошим смаком, з емоціями. Не кожен може вийти з будинку і піти в кіно, не всі мають грошей, щоб купити стрічки і VCRs. Це почуття, що наші люди дуже бракують сьогодні. Тому, на мій погляд, це жорстоке. й

Його думка про блокування радянських хітів висловила виконавець головної ролі в фільмі «Любов і голубів», Народний артист Росії Олександр Михайлов: «Це подвійний меч.» Для молодих людей, які знають ці фільми, вони не можуть бути заборонені. А з іншого боку, є ціле мес, і я розповім про це весь час, і вони грають ці фотографії на телебаченні, і вони не платять, і актори вмирають в загальній бідності. Не існує державної політики, не існує державного сертифікату про безпеку для цих людей, ніхто не може стояти. В основному, я бачу, щоб подивитися фільми якомога більше людей, на таких фільмах, як «Москва не вірить у сльози», більше одного покоління, фільм виглядає з задоволенням.

Це не перший випадок так званого «антипіратського права», але попередньо оселилися тільки сучасні картини, а не радянські класики.

Інтернет-користувачі прокоментували на новини з цитатою з фільму "Каузький в'язниця": «Чи живемо наш суд, найлюдніший суд у світі!»
Запобігання

Джерело: