Літо.

Тепер час пам'ятати літо.
Цього року ми досягали місця про те, що я чув і прочитав багато – Mount Vottovaara в Карелії. «Деат-mountain», «місце потужності», «космічний порт для НЛО» – в основному такі відгуки. Я хотів бачити з власними очима.
Я бачив його. Мені подобається. Я покажу вам, що я особливо сподобалося. Я не знаю, як розповісти, бо є багато фотографій, кілька літер. Я намагаюся підійти 20 фото, але я не можу гарантувати його.

Перші враження при сходження.
На шляху до досить крутий, але коли такі скручені дерева почали з'являтися, увага припинилася до недбалості дихання.

Перші смузі. Згідно з даними Вікіпедії, це «значений об’єкт Північноєвропейських народів, зокрема Самі». Ну, скелі на ногах.

Табличка для жертви, ні інший спосіб. Поціновувачі малих речей.

доб.

Я вже знав, що я збираюся.

Вид був вражаючий. Це дійсно виглядає містично.

І шуман там.

р.

Баба Яга Ліс. Майже вгорі.

А потім важко зупинитися з фотографіями - красиво з усіх сторін.

Саїди, звичайно. Вони темні!

р.

І дерева. Великий, навіть якщо кожен фото...

Є багато речей, таких як.

Проживання На жаль, з моїм об'єктивом не вдалося знімати так, щоб глибина була видимою. Ось чому я кажу в словах – глибоко. І навіть якщо вони були спеціально виготовлені. І великий.

На вершині гори – це те, що я не чекав. Це не єдиний. А до речі - гілочки темряви (навіть, ми сказали це, ми були в червні - тільки цвітали)

р.

Вид з гори чудовий.

Ось ще один тампон.

Ще один погляд. Я спробую не розміщувати більше цього...

І на цьому боці гори ліс зелений.

Доброго дня ми пішли з провідником. У цьому випадку лише одна — ймовірно досягла першої висоти — і думав, що все, немає нічого іншого дивитися. І ось - прогулявся весь день, 8 годин для того, щоб переконатися.
Це озеро. Як говорить керівництво, це терапевтичний. Але це не було гарячим, і ми не купили.

Годинник. Спостереження за тампоном.

378 25779

Сходи. Я не знайшов. Якщо це сталося лише,

І знову зверху.

Дерево. Ще один. Як говорить керівництво, якщо ви бачите таке дерево, це прямо поруч з сидом.

км

Найвища точка гори. Я не мірю себе - провідник сказав )

Пройшов час непомітно на горі - вечірне сонце підсвічує лінзу

268786

Ще одне озеро.

1141549р.

Саїд, теж. Чоловік побудований )

Ще одна сходинка.

Час швидко гасить. Диригент сказав, що звичайно, ми не встигли бачити все, але чесно, коли я пішов, зрозумів, що все, ноги розкидані. Я пішов довго, і це добре, що я зберіг на ноги.
Я не помітив будь-який міфізм. Я, скелі на ногах, дерева дивляться. Але не страшно, навпаки – цікаво. Звичайно, люди різні, які фантазують про себе. Довідник хороший, відчуває, що люди хочуть бачити на горі - відповідно, він підідає історії. З нами він з'явився, розповів, як особливо приходять клопотання, портали відкриті до паралельних світів, польоти зловмисників. Найкрасивіші в осені гриби ростуть там.
Я читаю, що електронне обладнання на горі не працює, камери не беруть фотографії, телефони мовчать. Ну, що сказати - навігатори в Карелії завжди фортнікують, не вперше ведуть це незрозуміло, де, і не біля гори, але в цілому - максимальна до Петрозаводського принесе нормально. Вони не взяли його на гору. Оператор працює. Тільки один, другий майже відразу загинув. Але він не вмирав в містичному шляху - акумулятор загинув там. Телефон - іноді працює, іноді немає спілкування - гора з хребтами, десь хвиля спіймана, десь не, як пощастило.
Не поганий, хоча я також читаю, що вони кажуть, що люди збираються там.
В цілому я занадто серйозний, навіть знезаду. Плани, щоб виправити – і знову, там, щоб зловити НЛО і пройти паралельні світи.
У мене є все, спасибі за вашу увагу :

Джерело: