Як заплутати російську Олімпіаду

До точки: Нью-Йоркський державний композитор фінансів Томас ДіНаполі видано жахливий лист до найбільших американських корпорацій, в яких він назвав для бойкоту Олімпійських ігор в Сочі. У зв'язку з тим, що фінансування на Олімпіаду залежить від 92 відсотків спонсорів та мовників заходу, цей лист є серйозною спробою уряду США, щоб порушити Олімпійські ігри Сочі.

Замовити У Сполучених Штатах є спеціальна позиція фінансового контролера, який буквально відповідає за забезпечення, що гроші платника виділяється державним товарам. Фінансовий колясник Нью-Йорка є єдиним довіреним у розмірі $160 млрд пенсійного фонду, який є одним з найбільших інституційних інвесторів у світі. Потрібні Я поясню, що дядько, який відповідає за цей вид грошей, є досить серйозним хлопцем?

Р

Таким чином, цей чудовий дядько відправив листа до найбільших спонсорів Сочі Олімпійських ігор, які просять їх покласти тиск на російську владу. Вимоги: багатонаціональні корпорації повинні впливати на вітчизняні закони Росії, заборонені гомосексуальною пропагандою. Більш того, лист говорить про те, що геї в Росії потребують забезпечення свободи слова і свободи складання, що не обмежується текстом закону.

Але це не все. На додаток до Томаса ДіНаполі підписано 20 інституційних інвесторів, сума яких перевищує $27 млрд. Це приблизно так само, як і ДП Росії в 2001 році. Це, такі приємні хлопці просять найбільших бізнесменів атакувати росіяни і покласти тиск на наш президент і IOC.
Лист надіслано на наступні компанії:
- Кока-Кола.
- Довгхімічний.
Загальна електрика.
- Омега (Swatch)
- Макдональди.
Панассон.
- Проктор і Гамбл
Samsung.
Віза.

Якщо вищезгадані компанії не погоджуються з вимогами фінансового контролера та інших інституційних інвесторів, вони загрожують погіршувати імідж цих компаній.

Для тих, хто не розумію, я буду писати в сміливих:
Американська держава захопила найбільші Олімпійські спонсори, щоб вигнати російську владу.

Ви можете лікувати Олімпійські ігри, як вам подобається, але ви не можете дозволити США заважати в чужій національній політиці, що це таке. Навіть через фінансові інструменти, не кривава демократія.
Чи знаєте ви, що американська відповідь?

Джерело
Джерело
Джерело

Джерело: