127
Я ас.
Я відкрив старий шкіряний мішок в шафі, подивився на нього і вирішив його поховати. Але чому, на півдорозі, я змінив мій розум. Не в іншому випадку ненав'язливі збивання, добре, або його власна дементія грали. Якось зловив у ідеї малювання щось на ньому. Якщо що-небудь, після образу, ви можете розповісти, де ви збираєтеся - не шкодуєте.
Я мав цю ідею на деякий час, а потім я вирішив (переважно загострений). Я купив фарби акрилового мистецтва і стільки як два щітки, що ходити, так ходити. Я заблокувала себе на кухні з усім цим добротою, втирала ветерський мішок з горілкою, по дорозі вдихаючи і почав процес.
Ну, питання, чи можна ми її захопити? І хто сумку чи мене так не руйнує щось інше?
У вас буде 4 фото процесу і результату.
З.С. Я не можу фарбувати. Я ніколи не зробив, що до.
2,2 км
3. У
4. У
Джерело:
Я мав цю ідею на деякий час, а потім я вирішив (переважно загострений). Я купив фарби акрилового мистецтва і стільки як два щітки, що ходити, так ходити. Я заблокувала себе на кухні з усім цим добротою, втирала ветерський мішок з горілкою, по дорозі вдихаючи і почав процес.
Ну, питання, чи можна ми її захопити? І хто сумку чи мене так не руйнує щось інше?
У вас буде 4 фото процесу і результату.
З.С. Я не можу фарбувати. Я ніколи не зробив, що до.
2,2 км
3. У
4. У
Джерело: