Finicky hand-ass або--

Я вирішив купити клавіатуру з підсвічуванням. Мій вибір впав на якийсь сором'язливий називається SVEN Comfort 7200EL. Щоб бути чесним, в селі не було вибору. Я приніс її додому, з'єднану і радію до вечора...

Як виявилося, підсвічування не має яскравості регулятора, тому в темряві вона має властивість ебать очі трохи краще, ніж ксенон з ощадного басейну. Згідно з коментарями в інтернет-магазинах, виявилося, що я не був єдиним, хто помітив цю функцію. За тиждень я не можу звикнути до цього прожектора перед обличчям. Так на мій правовий день, я вирішив взяти мій 100 Вт паяльника заліза і змусити чудеса китайської техніки.

Це буде 15.

З фото донести яскравість світіння світіння світіння проблематично, але це виглядає з підсвічуванням. Освітлення в номері є таким же, як і у першому, так і другому фото.

Я не був щасливий світло від вогнів, коли вогні вимкнені.

Якщо хтось хоче повторювати дані операції - гарантія в лісі.

Це де я приємно здивував. Дуже часто електролюмінесцентна плівка використовується в таких клавіатурах як джерело світла. Щоб зробити цей плівковий світлий, потрібно інвертор. Як контролювати яскравість з інвертором я не знаю. А також цей інвертор може бути непристойним збиванням і подразненням. На щастя, я не знайшов цього інвертора. У цій моделі використовуються найбільш поширені світлодіоди.

Не існує окремої кнопки підсвічування. Вимкнено підсвічування одночасно з індикатором блокування скролів. Особисто я не використовуйте цю кнопку, але після вимкнення комп'ютера, стан цього показника не запам'ятовується. Але стан Num Lock при включенні можна встановити в налаштуваннях BIOS материнської плати. В цілому, я хотів би перемістити перемикач підсвічування до ключа Num Lock. Особисто, я комфортний. Після блиску проводки і подряпини поворотів я вирішив, що цей резистор в схемі непотрібний.

Замочування... У мене майже немає досвіду в паяльному смузі, і паяльника вручну становить лише 30 Вт. Я відповіла прямо.

19.03 р.

Перевірка. Право! Скроллок, але немає світла!

Ми кидаємо діодні дроти над нами, і ми робимо те, що я хочу. Так, я дуже кинув 100 ом. Мапа Я зробив щось страшне, але клавіатура мене гасила.

Тепер зробимо яскравість. Я думав, що я поставив регулятора на ньому, але я подав справу своїми руками. Я не хочу йти кегбе важко. І я не хочу цього регулятора: викласти його один раз і забути його. Паління опису на транюках або ліпленні там, що Крен я теж була лази. Як кажуть, "Все геній простий." Поруч, до речі, був мертвий світлодіод.

Габаритний зображення

Вимкніть резистор і поставте послідовно з підсвічуванням.

438682.

Перевірити... Ніцца. Яскравість впав один раз в 5-10. І з того, як влада розсіювання резистора була занадто ледачою для мене, щоб розрахувати, я просто залишив ключ і пішов на дим. Після 15 хвилин зріз залишився холодним, як правило красивим.

Тепер назад в блакитний кут. Немає нічого зайвого. Ми відкрутимо дошку і ставимо на діодах чорний тепловий канал. На жаль, я забуваю фотографію з вже вишитими трубами.

Так як у нас є замок, ми перевіряємо світло від ковпачки. Я не чекав нічого іншого.

Це кінець його. Збір і використання. Для порівняння фото до і після. Дуже дякую.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное