ЗАМОВИТИ

Ми попросили зробити ремесла в саду на тему «Різдвяні – жити!» Ну, як, зробити ялинку з імпровізованих, небажаних матеріалів без використання будь-якого «натурального». Я не митець, я не дизайнера, так що це сталося. Що це може знадобитися? Я використовував, щоб стріляти на трубці ПВА. У вас буде 16 фото, не поламайте його.

Ми витягуємо відро з мами. Порошок в сумці і відро у виробництві.

І цей вузлик майбутнього дизайну беремо спокійно (ручка від мапу-щітки). І ми виїхали навпіл.

Зрізаємо хоруки і кладемо їх в кінці.

(Багато)

Викручуємо кришку.

Виникає питання – де отримати дріт для рами? Ну, ми повинні виглядати. Я збираюся, виходимо до трави, і є наш джент, Тітка Валя, прибирання. Я попросив її щось, як трансформатор. вона в її офісі, і вона зняла стабілізатора напруги. Я шукаю! Ми розбираємо (вольтметр, до речі, працівник), і починаємо розмотування.

Ми свердлимо по окружності чохла 8 отворів, добре, в стійки теж. Почати витягування кабелів.

Замовник перевіряє натяг...

Далі прокладаємо поперечні візерунки.

Шаболівка.

,00 гривня

Каркас готовий.

р.

Покладіть папір на дно.

Моя дружина зрізала голки в цей час.

Звідси, щоб отримати нудну. Кожна голка повинна бути приклеєна. (767 бабуся прийти)

3 години пізніше. Трохи зліва.

А деякі різдвяні прикраси. Щиро дякую! У групі вперше приєдналися до групи. Всі Дуже дякую. Суддя...

Джерело: