ЗАМОВИТИ

Ми попросили зробити ремесла в саду на тему «Різдвяні – жити!» Ну, як, зробити ялинку з імпровізованих, небажаних матеріалів без використання будь-якого «натурального». Я не митець, я не дизайнера, так що це сталося. Що це може знадобитися? Я використовував, щоб стріляти на трубці ПВА. У вас буде 16 фото, не поламайте його.

ЗАМОВИТИ

Ми витягуємо відро з мами. Порошок в сумці і відро у виробництві.

ЗАМОВИТИ

І цей вузлик майбутнього дизайну беремо спокійно (ручка від мапу-щітки). І ми виїхали навпіл.

ЗАМОВИТИ

Зрізаємо хоруки і кладемо їх в кінці.

ЗАМОВИТИ (Багато)

Викручуємо кришку.

ЗАМОВИТИ

Виникає питання – де отримати дріт для рами? Ну, ми повинні виглядати. Я збираюся, виходимо до трави, і є наш джент, Тітка Валя, прибирання. Я попросив її щось, як трансформатор. вона в її офісі, і вона зняла стабілізатора напруги. Я шукаю! Ми розбираємо (вольтметр, до речі, працівник), і починаємо розмотування.

ЗАМОВИТИ

Ми свердлимо по окружності чохла 8 отворів, добре, в стійки теж. Почати витягування кабелів.

ЗАМОВИТИ

Замовник перевіряє натяг...

ЗАМОВИТИ

Далі прокладаємо поперечні візерунки.

ЗАМОВИТИ

Шаболівка.

ЗАМОВИТИ ,00 гривня

Каркас готовий.

ЗАМОВИТИ р.

Покладіть папір на дно.

ЗАМОВИТИ

Моя дружина зрізала голки в цей час.

ЗАМОВИТИ

Звідси, щоб отримати нудну. Кожна голка повинна бути приклеєна. (767 бабуся прийти)

ЗАМОВИТИ

3 години пізніше. Трохи зліва.

ЗАМОВИТИ

А деякі різдвяні прикраси. Щиро дякую! У групі вперше приєдналися до групи. Всі Дуже дякую. Суддя...

ЗАМОВИТИ

Джерело: