Що таке каріозність?

Після читання ранньої посту про Сибірський гуський, я пам'ятав історію, яку розповів мій колега на роботі, авід риболовецька, а також любитель, щоб приїхати на його земляний круїзер 60 на найбільш хропель в тампон. Опис та фото нього.
Він був 1,5 років тому, пішов риболовля з другом. Під берегом, Норвуд був розлив біля нас.

6 зображень

, Україна

Спочатку ми подумали, що він ходив на каклінгах (так само скажеш Гускіс не барк, аха, баркінг на всій озері), придумав і побачив, що він прокинувся на колоді.

Звісно, вона бажала уникати конфлікту, але вона не хоче відступати до холодного озера. Після декількох хвилин він заспокоївся, ходив, сідає і збивається. Я підійшов і побачила крихітні біти на носі, і обличчя в очах почала набрякати. Ми поїхали на машині 2 км: ми зібралися і тягнуть до автомобіля. Він прогулявся від себе, впевнено, не позаду. Вони залишили весь табір в колісній стрілці і тушкують до ветеринарного. Собака для ін'єкцій. На третій день набряки почали відхиляти, тільки від ін'єкцій для невеликої потреби пішли багато і часто. Я не можу чекати до ранку.

711868

Натюрморт

р.

Але все добре пішли, молодий організм справляється. Собака дрібна!
Пізніше Норвуд мав подруга, вони мають великий час разом, в домашніх умовах і в природі!

Дуже дякую.

Джерело: