Право на вмирання припливу

Для 100 500-го часу на цей вічний суб'єкт, але дійсно цікавий пост. Звідси.

Право на вмирання припливу

Як fucked вгору ви, ambulance капелюхи! Якщо ви не любите це, лікуйте самі! Дзвоните до мами, тато, Тітка Клава, який ви хочете, удачі. Обов'язково запитайте родичів про те, що нечутливі істоти працюють в амбулаторії. Поставте подорож на неї, п'ятіть кров незайманих на повній місяць, з'їсти харчові добавки - але будь ласка, не зателефонуйте нам.

Ви знаєте, чому? Чим менше ви, хто неадекватно зателефонуйте амбулаторію, тим швидше ми досягнемо людей, які потребують цього.

Три годину ранку і ви зателефонуєте мені, дорогою людиною. І я зроблю, чекаю вас і вашої причини, щоб викликати - хворобливі періоди у вашій подругі. Що ви говорите? Приходьте написати сертифікат в університет, щоб ви не могли піти в клас? З задоволенням на станції немає бригад, але коли вони дізнаються про вашу невідкладну проблему, вони, безумовно, відмовляться від усього свого бізнесу і відразу ж йдуть на вас, щоб написати сертифікат.

Привіт, бабуся, що сталося? Біль у животі? О, так що ви здавалися, мій молодий ангел, чому ви тримаєте спокійно? Бабця, чому одяг, як це, ваша дівчина не просто жир - вона вагітна! Так, так, вона! О, ви гонну скарзі? Ви хочете отримати диплом? А ви занурилися, і ми в екстреному приміщенні. Через кілька годин молодий ангел народився, і бабуся колеги була взята з інфарктом.

Здрастуйте чоловіка, щоб у вас була біль в животі? Ви дивитесь бліда... Дякуємо за відповідь на запитання пацієнтові протягом п'яти хвилин, але нехай буде бачити. Ой! Так це проникаюча рана в печінку! Як довго вам подобається? Половина години десь? У вас був ваш язик сухий протягом години? Або ж ви говорите, щоб життя в величному шляху?

Привіт, мама, я педіатра в ER, і де ваша дитина? Ах, є він, не дихаючи. Чому шкіра на ногах і спинився? Купання? Як довго тримати дитину в окропі? Я не маю слів, мама...

Одну мадам скаржився на районну адміністрацію, яка відмовилася від її виклику. Її мати помирає і лікарі відмовляти її до сну. Підбір записів телефонів. Скарга Мадама була звільнена, тому що - ви уявите - дійсно неадекватно!

Ми, нечутливі істоти, не даємо вам належну увагу і турботу, подивіться без інтересу і симпатії. Як це може бути так страшним, Бог мій! Але я дива: це можливо з такою роботою це істота не? Якщо я відреагував на кожну трагедію, кожна хвора дитина або стара людина, яку я не можу допомогти в будь-який спосіб, тридцять років тому, коли я почав працювати, я був відправлений до психічного закладу.

Вони не називають швидку допомогу, якщо це добре, робити це? І заклик не завжди кінчується, і лікар не завжди грамотний і адекватний, і іноді буває, що нічого не можна зробити. Але можна контролювати свою санність?

Джерело: