Чув'язування жорстоких продуктів

Привіт. Історія сім'ї мого друга нещодавно закінчилася. Історія інструктивна, тому хочу поділитися.
Чоловік Светки - алкогольний. Спочатку я трохи відвертаю, потім кожну ніч. Проблеми почалися на роботі: зберігати алкогольні напої в магазині не те, що ніхто не буде, навіть через прохідний шлях з витяжкою не пройде.

Ігор змінив одне місце роботи, інший, третій. Не вдалося бути дикою на роботі або з друзями, щоб він був веселим на сім'ї: Светка отримала за принципом «Ви не зіткнетеся так багато, ви літаєте не стільки». І в той же час з'явилася маленька Вероніка.

Знаходилися дні, коли Светка, звернувшись до неї, трималися пізно в дворі біля будинку. Похід до сну з друзями був сором'язливим.

Я не знаю, як Светка знайшов сили для розлучення, боявся її Ігоря до точки зору.

Трикімнатну квартиру, яка отримала від неї тітка, поділилася чесно - рівномірно. Що таке, проданий, купив два однокімнатні в різних частинах міста, а решта грошей Ігор взяв. Він сказав, що це «смертна компенсація. й

Світло видихляється, що з'являється на деякий час. А потім раптом я зрозумів, що щастя це, коли ніхто не може стояти мозок, не вимагає грошей на напій, а головне – в квартирі прийшла приголомшлива тиша і спокій.
Svetka отримав краще, відпочиває... Я почав свій бізнес.

Не відразу, з часом вона була настільки, що вона знову купила трикімнатну квартиру, автомобіль, може дозволити собі відпочити не в країні, але в дорогий заморський курорт. Ну, не життя, але малина.

І тоді люди сказали їй, що Ігор загинув в садовому будинку. Ну, людина була слабкою перед «втомою» – спочатку відвертала гроші на «моральну шкоду», потім змінив свою однокімнатну квартиру для приміщення, після чого продаляв це житло. На той час він жив з друзями, жив з знайомствами за короткий час. Але хто потребує такого скарбу?

Светка була раптово подолана життю. Як приїхати, бо я роблю добре, і за те, що все дрібно, я повинен сказати подяку за мій ex-husband! Якщо я жив з ним, я ніколи не зміг отримати те, що я зараз. Я живий, як Христос за босом (і це не так, що ви повинні працювати 48 годин на день), і людина гине в садовому будинку взимку від голоду і холоду. Це не його несправність, це хвороба! (Це слово для слова – слово Светкіна.) Я збираю його, промийте його, прогрійте його і вилікуйте його. Ви можете кодувати його зараз.

А Светка приймала свого екс-люда до своєї квартири, беручи своє слово від нього, що він зупинить пити. Крім того, було написано з доброти!

Ігор не мав напою протягом двох тижнів. Тоді він почав запитати про гроші, оскільки він відчував, що він нічого не був поруч з таким бізнесменом. І все її вини! Читання, чому ви приніс його тут? Щоб зробити задоволення від вас? Я забрав, як хворий собака, щоб дати йому зацікавити! І він повинен лікуватися лікарськими засобами, які він використовується, тому що він занадто пізно в цьому віці змінити звички. І давайте йому намагатися викласти його, і навіть взимку - він людина з посвідкою на проживання, має право.
І трахнув половину квартири.

Відчуття життєздатності зникне кудись. Вона зловила бджілку, подала поліцейський звіт. Про це заявив суд.

Пошкодження екс-люда була катастрофічною. Всі права, нерви, синці і абразиони, квартира. Ремонт, звичайно, дорогі. Але в той час як Светка була замочена у ванній після бджільництва, цей чоловік використовував її ноутбук і відправив скапусті листи її зарубіжним бізнес-партнерам. Светка вже давно відновлює ділові зв’язки.

Тепер на згадці про ім'я колишньої Светки простягається на лівому плечі і вироки:
до Гвинтовий могильник закріпить його.
З листа Наталії,
Свердловська область
через intrnet

Джерело: