Під час чергової поїздки до с. Я хотів би зробити щось, яке буде залишатися довго і будь ласка, око не тільки для себе, але і для інших. Звичайно, від шин, від чого ще немає (як просто не дешевий матеріал). А мудрий читач буде сказати відразу - знову лебеді ??? Скільки я можу зробити? Ні, не лебеді.
Що? Ми шукаємо далі.
10 зображень.
Фото 2 ЗВ'ЯЗКИ з усім необхідним:
- 2 шини (краще м'якше)
- Болгарка з «необхідним кругом» (повністю повністю)
- крейда (для контурів малювання)
Nephew з захисною маскою для триммера на обличчі (щоб не літати на очі, це більш важливо для нього)
- стілець з моєї бабусі (або раптом ми втомилися, але немає місця, щоб сидіти)
- бейсболка від матері зі словами «Дресований, або сонце як БАКНЕТ» (+100 до захисту)
Насправді окреслити і вирізати, на жаль, немає фото з розміткою, але можна вгадати, що і як
Фото 3 скручені гвинти, очі з шланга, в роті - дріт не закрити, це те, що сталося
Фото 4 Красім і цвях метр шпильки в грунт, щоб не вкрасти (обличчя змащена як є таке обличчя на удар вийшов, що краще не показати)
Фото 5, він з'явився.
Фото 6 з іншого кута
Фото 7 - це ще один ремесла, контури, ймовірно, здогадуються - буде слон, було дуже мало рухів тіла, але шини були важко, мені довелося потіти.
Фото 8 фарб
Фото 9 Це Африканський острів. - Крокодил, ельфант і черепаха (на черепахі була перша ручна перерва, поет вийшов не так багато)
Фото 10 Ну і для цього фото, будь ласка, не курка занадто багато.
(Якщо хтось не здогадував, це Гот)
Все. Критика на заслугах прийнята
Джерело: