932
В день я затримую машину з Німеччини
Сьогодні ви побачите з очей 30 жовтня 2013 року, який я провів в двох країнах. Я використовував 10 режимів транспорту і вкриту відстань понад 2 500 кілометрів.
І все для того, щоб вкрасти чудовий автомобіль. Ви можете дивувати, чому я вирішив вкрасти автомобіль в Німеччині. Я відповість.
46 фото через Бруней-Даруссалам
748298
Багато фільмів і книг добре відомі німецькі педантрії і точність щодо роботи, практичності до використовуваних речей.
Завдяки цьому 3-5-річні автомобілі практично завжди виглядають з голки, всі вузли не пошкоджуються або заміщуються своєчасно, стан лакофарбових виробів знаходиться в ідеальному стані.
Зручний клімат, якість палива і дорожні умови дозволяють легко дістатися до Росії. Дуже важливо, щоб в Німеччині будь-який шахрай, щоб перекручувати пробіг автомобіля карається, до злочину. Наприклад, для маніпуляції пробігових фігур, фізичні особи покарані до позбавлення волі на 3 роки, юридичні особи - до 5 років.
Важливо, як працює автомобіль в більшості випадків. Двигун і передача працюють в більш вигідних режимах.
Добре, відмінно підійдуть автомобілі для крадіжки і безболісного будинку!
Фото 2.
О, О, О, О, О!
Ну, шлях не закривається, тому підйом досить рано. О, і, час, щоб захопити, або ніхто не вірить.
р.
Фото 3.
Питна вода, вам потрібно багато, і я також запустив свій день з мугом чистої води.
Смішні тумани з Брюсселя, з якого дочка загинув пити!
7024897
Фото 4.
В якості звичайного, ранковий туалет.
Зубна паста зі смаком зеленого чаю. Не тільки смачні, але і красиві!
Фото 5.
Тепер трохи прогрівається. Витягуємо на барі.
Дівчата також люблять повісити на ньому, розтягуючи хребта, розтягуючи їх зростання.
Вони не підтягують, просто повісити, розтягувати, гойдалки, але недавно старше зробили багато однокласників.
У фізичному освіті пройшов тягарний тест.
З усього класу два хлопчики і два дівчата змогли піднятися до кінця. Ну, як ви можете побачити, один з них був мій блондинка.
Я хочу, щоб я міг бачити божевільні обличчя, які мій дочка сказав мені про.
Фото 6.
Ну, змія. Розгортання бджіл для їжі.
Ні, фотосесія спочатку, потім їжа!
Ні, я не збираю посмішку, тому я відчував страждання обличчя.
8655181
Фото 7.
Я не хочу їсти багато вранці, особливо сьогодні. Так я був обмежений одним помаранчевим.
Зйомка їжі на iPhone відчувається як hipster. Чи правда, що вони не роблять шлункового соку, поки вони не знімуть фотографії своєї їжі і надсилають її в Instagram?
Фото 8.
Щоденно збираються речі. Час, щоб отримати одягнені і йти!
Запитайте, що в рюкзаку? Ну, звичайно, все, що може бути корисним для крадіжки: підроблені документи, помилкові вуса і борода, вуг, замки, пристрій, щоб вимкнути сигналізацію, пістолет, гранат.
Фото 9.
Не забуваємо про час, не чекаючи, ми всі залишимо!
Фото 10.
Напівконспірантний самопортрет в шлуночому дзеркалі ліфта.
І так, це мій перший режим перевезення.
Р
Фото 11.
Ну і для тих, хто не вистачає в ліфті, ось ще одна фото, щоб зібрати образ мене і мій зовнішній вигляд.
Це досить холодно зовні, тому я протягую свою витяжку під час очікування мікроавтобуса.
Фото 12.
Трансфер в моєму будинку працює як годинник, так і в точно 7:00 я залишаю будинок.
Це мій другий режим перевезення сьогодні.
Прихильники до метро, проживати фото. Ege-gay, маршрутизатор і пасажирів, ви отримали в історію і один день.
Тепер ви побачите десятки тисяч очей!
Фото 13.
Ми робимо швидкий маршрут. Не знаю, куди робити перекази.
Так я використовую інтерактивну схему, як це.
Фото 14.
Навантаження в старий шаббі автомобіля метро.
Ми віримо - ескалатор, метро поїзд: це 3-й і 4-й режим транспорту.
Фото 15.
Ми робимо пересадку, ми шукаємо годинник, і сподіваємося, що я не пізно.
Фото 16.
Прибуваючи на Павлетській, бігаючи ескалатором, перехопивши сонні пінгвіни, які дивляться на мене в спині.
Хлопці, що про життєздатність, вправи для ніг і все, що?
Хочу поспішати, потрібно подолати ескалатор, запускати в каси Аероспреса, захистити невелику чергу на машинах, купити квиток і запустити на Аероспресс.
Уг, він зробив, він чекав мене.
Фото 17.
45 хвилин мира і тихий, як 5-й режим транспорту займає мене далеко від дому.
Добре, час читати другу стрічку.
Фото 18.
Прибув у будинку діда в аеропорту. І де це дід? Немає однієї пилки?
Це повільно світиться.
Фото 19.
Не дивно, що аеропорт у такий сонний стан.
Фото 20.
Наскільки є багато людей? Не вистачить грошей, щоб купити собі нову пару шкарпеток.
Як він прийшов влітку в шортах і фліп-флопах, тому в жовтні він носить їх.
І знову, що приступна звичаю шкарпетки і сандалі, боо-е!
Р
Фото 21.
6-й режим транспорту загинув крилами і запрошують мене в свій вомб.
Я нарешті побачила сонце.
Сонечко, не довга. Я не маю багато задоволення без тебе!
Фото 22.
Земельні. Перше враження Німеччини!
Зробіть туалети в Росії виглядають однаково!
І дороги! І чиновники! та пенсійні фонди
Шановні друзі!
Фото 23.
Добре, швидко минулий паспортний контроль, митниця, купуйте квиток на S-Bahn і знову киньте за кроками ескалатора.
Фото 24.
Мій 7-й режим транспорту прибуває
Фото 25.
О, знову, нестримуючи порівняння цього вагона до того, що ви побачили вище.
Бабуся досягає кнопки, щоб відкрити двері поїзда.
180590р.
Фото 26.
Тут немає сонця, це буде дощ.
Я виглядаю вікна на полях, що висихають зимою, з давньою російської тривалістю і вишийте мій сухий раціон.
, Україна
Фото 27.
Розбитий капіталізм намагається занурити мене за допомогою єврозахисної пропаганди.
Чому можна одягнути голі тушки чоловіків на плакатах, але жінки не можуть?
Що про гендерну рівність, розширення, фемінізація і так далі?
Як я хотів би бачити цей плакат, якщо була традиційна пропаганда!
Дівчата з голими тушками, з букетами квітів, з щасливими посмішками на обличчі! Красивий!
79062, Україна
Фото 28.
Я прибув до Кельна, пішаю з поїзда до місцевого реєстраційного відділення ДАІ.
Ось це називається Zulassungstelle. Довгий час я не можу пам'ятати і проголосувати цю назву. Німецька мова для тих, хто любить барк і язика!
І тут є коні в дворі даної транспортної поліції. Вони просто деякі зомбі. Стійка ще.
Тут я повинен отримати транзитні номери для автомобіля, так що я можу вільно пересуватися на дорогах.
Час без п'яти дванадцять, і в дванадцять сьогодні припиняє прийом відвідувачів. О, це Європа! І в Москві працює відділ цілодобово!
Я на спині лінії, і я хвилююсь, якщо я не отримую цифри сьогодні, я повинен залишитися до завтрашнього дня.
Я останню, щоб придумати 12 до жінки, які перевіряють папери та питання купони.
Виявляється, що вони видаються тільки якщо ви вже придбали автомобільне страхування. Звичайно, я не купив нічого ще.
Я проповідаю її англійською мовою, вона розуміє майже нічого, сусід у свою чергу, з яким я зустрівся п'ять хвилин тому, на німецькій мові допомагає її перенести.
Проти двох чарівних чоловіків з посміхаючими на обличчі, вона не здатна протистояти і видати квиток, вказавши чоловіка на боці, від яких можна придбати страхування.
Я подякую жінці і сусіду в свою чергу традиційною «Данке Шон!» і поїду до продавця страхування.
Після пари слів англійською мовою виходить, що він російський. Про нас
Я купую комплекс послуг з нього: страхування та оформлення приміщення. Так, номери тут не виготовляються державою. Уряд тільки дає вам номери.
Я чекаю про 45 хвилин у лобі, дивлячись на електронний щит, з числом електронних черг.
Моя нова друга розповідає про своє життя, як він залишив на початку 90-х років свого науково-дослідного інституту в Новосибірську і переніс тут.
Ну, нарешті, настає мій поворот, після того, як я маю страхування, реєстраційний сертифікат і транзитні номери на 5 днів.
Ми похилого помічника і я останні, щоб залишити поліцейський трафік і він хоче взяти мене на поїзд. На жаль, ви не очікуєте, що таке нездужання за кордоном і приємно здивували.
Він приводить мене, запишіть свої контакти для майбутнього і ми скажемо Добрий чоловік!
Або ж, тільки тут зустрілися три хороших людей у моєму житті - сусід в лінії, жінка при прийомі і російські старшокласники. Дякуємо!
Р
Фото 29.
Так, знову поїзд і це 8-й режим транспорту.
Фото 30.
Ось вони, просто друковані п'ятиденні транзитні номери.
По 3 листопада я повинен залишити Європейський Союз або відновити свої нові номери.
Я заголовок до віддаленого передмістя Кельна, невеликого міста, де я шукав після моєї жертви ночі до в Інтернеті.
Фото 31.
Я доїхати до станції поїздом, перейдіть на автовокзал. Я намагаюся з'ясувати, який автобусний маршрут підійде мені.
Я шукаюсь як контролера, так і на майданчику. Після того, як пара вироків англійською мовою, мій новий інтерв'ю переходить на розбиту російську мову.
Я дивився! Виходить, що мігрант з Чехії, навчаючи російську мову в школі, відповідає піонеру з Росії в дитинстві =
Допомагає визначити маршрут, надходить до підходу автобуса і в Росії розповідає водія, де потрібно йти!
Як? Це Західна Європа, майже кінець Німеччини!
Водій, вітати мене в чистому вигляді, без будь-яких акцентів. Він є одним з останніх, emigrated близько 10 років тому від Росії.
Ви бачите, ми всі тут!
До 9-го режиму транспорту до точки, де злочин повинен бути здійснений.
р.
Фото 32.
Я отримую автобус, дихаючи в чистому повітрі села, і сонце нарешті з'являється.
Солодкий, hello!
По дорозі є корови. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
4133 000 р.
Фото 33.
Я отримав до свого жертви! Це автомобіль, який візьме мене додому!
Це буде 10-й і фінальний режим перевезення.
Я перевірю зовнішній і технічний стан автомобіля, все дуже серйозне, за допомогою сучасних пристроїв.
Я хотів би подорожувати майже 3000 миль, щоб отримати будинок.
Немає скарг, я налаштовую числа. Я виходжу в крадіжку документів і ключів.
Хто! Я зловив на злочинній сцені...
Що ми робимо?
Я спробую пояснити щось англійською мовою, але менеджер не розуміє його. Тільки німецька.
Придбання документів на придбання автомобіля, підтвердження платежу та ін.
Звичайно, паспорт.
Зроблено не вдалося! Хочу купити це легально.
Не бути злочинним. Ох, Деточкін, я не можу йти на свій шлях.
Виготовляємо документи, візьміть ключі, встановіть навігатор, викладіть маршрут.
Я терміново повинен піти на митницю, видати документи на виїзд, інакше я не буду повернено ПДВ в розмірі 19%.
15:20, митні закриє о 16:00 і знаходиться в Кельні.
Давайте! Швидко, швидко!
Помірно lit попередження, що потрібно заправити автомобіль.
Ці бургери продають машину з останніми краплями палива.
І я не маю часу, щоб подивитися на станцію, зупинку та заправку, кожен хвилинний відлік. З іншого боку, я ризикую, перш ніж потрапити на митницю.
Я вирішив ризикувати, що летять з митницею на останньому парі палива.
Р
Фото 34.
Ух, було достатньо палива. Змішані, п'ять хвилин, щоб закрити.
Знайдіть правильний офіс, подайте документи, отримайте підтвердження.
Я залишаю звичаї і закривши двері за мною. Я знову завітав!
Фото 35.
Ну, тепер ви можете прийняти свій час.
У мене є довгий і довгий спосіб піти додому на швидкісних трасах без обмеження швидкості.
Газ до точки і тапочки до підлоги?
Я не поспішаю. Я зробив все!
Фото 36.
Пристосувати європейським поглядам і однаково незвично до моїх вітрин.
Після перегляду одного з відео, де такий обмоток зламається, я боїться пройти з закритими кварталами.
Фото 37.
Подумайте про себе. Час, щоб їсти нормально і зупинитися на ніч.
Фото 38.
Фото ілюструвати швидкість і час. Ви можете сказати, що я в трафікі, в лівому ряду і на швидкості 130 км.
Тим часом час близько 7, а в Москві до 9 п.м.
194080
Фото 39.
Нарешті ніч прийшов, я прибув на невеликий сімейний готель в невеликому місті, щоб бути честичним, в сільській місцевості.
Я паркова справа там, не боїться деяких скелях.
Фото 40.
Відкрито двері.
Після того, як прибули сюди трохи пізніше, все було закрито, власник пішов додому і я пішов, щоб подивитися на готель в іншому місці.
Я дзвонив, немає нікого, ні звуків.
Фото 41.
Зайдіть в кафе, кричуща в голосі, власник готелю виходить з задньої кімнати.
Я просто помітив годинник. Ні, ви не плутаєте, вони просто стоять.
Фото 42.
Я оплачую за ніч - 36 євро, я отримую ключі в номер і від зовнішніх дверей готелю, пароля від waifa.
Чи є мій номер.
Чистий і акуратний для одиночного мандрівника.
Фото 43.
Ідеальна чистота у ванній кімнаті.
Фото 44.
Не в ванній і два рулони паперу!
Що потрібно для однієї ночі?
доб.2
Фото 45.
Я залишаю свої речі, поїжджаючи в машині і їду до найближчого супермаркету.
Час і енергія, щоб знайти і піти в кафе більше немає.
Я купую крупи на вечірній вечір і весь шлях назад додому, повернутися до готелю.
Фото 46.
Гарний спокійний душ, легкий обід.
Перемикання в чистий, м'яке ліжко, читання хліба.
Я відповіла питання, надіслані електронною поштою та надіслав через сайт.
Почати падіння дупа ...
Зачекайте, що про фінальну картину? Ну, це 2:09 в Москві.
"Клизати," Я втомився, впадаю в сон...
Добра ніч, у мене був довго.
Джерело:
І все для того, щоб вкрасти чудовий автомобіль. Ви можете дивувати, чому я вирішив вкрасти автомобіль в Німеччині. Я відповість.
46 фото через Бруней-Даруссалам
748298
Багато фільмів і книг добре відомі німецькі педантрії і точність щодо роботи, практичності до використовуваних речей.
Завдяки цьому 3-5-річні автомобілі практично завжди виглядають з голки, всі вузли не пошкоджуються або заміщуються своєчасно, стан лакофарбових виробів знаходиться в ідеальному стані.
Зручний клімат, якість палива і дорожні умови дозволяють легко дістатися до Росії. Дуже важливо, щоб в Німеччині будь-який шахрай, щоб перекручувати пробіг автомобіля карається, до злочину. Наприклад, для маніпуляції пробігових фігур, фізичні особи покарані до позбавлення волі на 3 роки, юридичні особи - до 5 років.
Важливо, як працює автомобіль в більшості випадків. Двигун і передача працюють в більш вигідних режимах.
Добре, відмінно підійдуть автомобілі для крадіжки і безболісного будинку!
Фото 2.
О, О, О, О, О!
Ну, шлях не закривається, тому підйом досить рано. О, і, час, щоб захопити, або ніхто не вірить.
р.
Фото 3.
Питна вода, вам потрібно багато, і я також запустив свій день з мугом чистої води.
Смішні тумани з Брюсселя, з якого дочка загинув пити!
7024897
Фото 4.
В якості звичайного, ранковий туалет.
Зубна паста зі смаком зеленого чаю. Не тільки смачні, але і красиві!
Фото 5.
Тепер трохи прогрівається. Витягуємо на барі.
Дівчата також люблять повісити на ньому, розтягуючи хребта, розтягуючи їх зростання.
Вони не підтягують, просто повісити, розтягувати, гойдалки, але недавно старше зробили багато однокласників.
У фізичному освіті пройшов тягарний тест.
З усього класу два хлопчики і два дівчата змогли піднятися до кінця. Ну, як ви можете побачити, один з них був мій блондинка.
Я хочу, щоб я міг бачити божевільні обличчя, які мій дочка сказав мені про.
Фото 6.
Ну, змія. Розгортання бджіл для їжі.
Ні, фотосесія спочатку, потім їжа!
Ні, я не збираю посмішку, тому я відчував страждання обличчя.
8655181
Фото 7.
Я не хочу їсти багато вранці, особливо сьогодні. Так я був обмежений одним помаранчевим.
Зйомка їжі на iPhone відчувається як hipster. Чи правда, що вони не роблять шлункового соку, поки вони не знімуть фотографії своєї їжі і надсилають її в Instagram?
Фото 8.
Щоденно збираються речі. Час, щоб отримати одягнені і йти!
Запитайте, що в рюкзаку? Ну, звичайно, все, що може бути корисним для крадіжки: підроблені документи, помилкові вуса і борода, вуг, замки, пристрій, щоб вимкнути сигналізацію, пістолет, гранат.
Фото 9.
Не забуваємо про час, не чекаючи, ми всі залишимо!
Фото 10.
Напівконспірантний самопортрет в шлуночому дзеркалі ліфта.
І так, це мій перший режим перевезення.
Р
Фото 11.
Ну і для тих, хто не вистачає в ліфті, ось ще одна фото, щоб зібрати образ мене і мій зовнішній вигляд.
Це досить холодно зовні, тому я протягую свою витяжку під час очікування мікроавтобуса.
Фото 12.
Трансфер в моєму будинку працює як годинник, так і в точно 7:00 я залишаю будинок.
Це мій другий режим перевезення сьогодні.
Прихильники до метро, проживати фото. Ege-gay, маршрутизатор і пасажирів, ви отримали в історію і один день.
Тепер ви побачите десятки тисяч очей!
Фото 13.
Ми робимо швидкий маршрут. Не знаю, куди робити перекази.
Так я використовую інтерактивну схему, як це.
Фото 14.
Навантаження в старий шаббі автомобіля метро.
Ми віримо - ескалатор, метро поїзд: це 3-й і 4-й режим транспорту.
Фото 15.
Ми робимо пересадку, ми шукаємо годинник, і сподіваємося, що я не пізно.
Фото 16.
Прибуваючи на Павлетській, бігаючи ескалатором, перехопивши сонні пінгвіни, які дивляться на мене в спині.
Хлопці, що про життєздатність, вправи для ніг і все, що?
Хочу поспішати, потрібно подолати ескалатор, запускати в каси Аероспреса, захистити невелику чергу на машинах, купити квиток і запустити на Аероспресс.
Уг, він зробив, він чекав мене.
Фото 17.
45 хвилин мира і тихий, як 5-й режим транспорту займає мене далеко від дому.
Добре, час читати другу стрічку.
Фото 18.
Прибув у будинку діда в аеропорту. І де це дід? Немає однієї пилки?
Це повільно світиться.
Фото 19.
Не дивно, що аеропорт у такий сонний стан.
Фото 20.
Наскільки є багато людей? Не вистачить грошей, щоб купити собі нову пару шкарпеток.
Як він прийшов влітку в шортах і фліп-флопах, тому в жовтні він носить їх.
І знову, що приступна звичаю шкарпетки і сандалі, боо-е!
Р
Фото 21.
6-й режим транспорту загинув крилами і запрошують мене в свій вомб.
Я нарешті побачила сонце.
Сонечко, не довга. Я не маю багато задоволення без тебе!
Фото 22.
Земельні. Перше враження Німеччини!
Зробіть туалети в Росії виглядають однаково!
І дороги! І чиновники! та пенсійні фонди
Шановні друзі!
Фото 23.
Добре, швидко минулий паспортний контроль, митниця, купуйте квиток на S-Bahn і знову киньте за кроками ескалатора.
Фото 24.
Мій 7-й режим транспорту прибуває
Фото 25.
О, знову, нестримуючи порівняння цього вагона до того, що ви побачили вище.
Бабуся досягає кнопки, щоб відкрити двері поїзда.
180590р.
Фото 26.
Тут немає сонця, це буде дощ.
Я виглядаю вікна на полях, що висихають зимою, з давньою російської тривалістю і вишийте мій сухий раціон.
, Україна
Фото 27.
Розбитий капіталізм намагається занурити мене за допомогою єврозахисної пропаганди.
Чому можна одягнути голі тушки чоловіків на плакатах, але жінки не можуть?
Що про гендерну рівність, розширення, фемінізація і так далі?
Як я хотів би бачити цей плакат, якщо була традиційна пропаганда!
Дівчата з голими тушками, з букетами квітів, з щасливими посмішками на обличчі! Красивий!
79062, Україна
Фото 28.
Я прибув до Кельна, пішаю з поїзда до місцевого реєстраційного відділення ДАІ.
Ось це називається Zulassungstelle. Довгий час я не можу пам'ятати і проголосувати цю назву. Німецька мова для тих, хто любить барк і язика!
І тут є коні в дворі даної транспортної поліції. Вони просто деякі зомбі. Стійка ще.
Тут я повинен отримати транзитні номери для автомобіля, так що я можу вільно пересуватися на дорогах.
Час без п'яти дванадцять, і в дванадцять сьогодні припиняє прийом відвідувачів. О, це Європа! І в Москві працює відділ цілодобово!
Я на спині лінії, і я хвилююсь, якщо я не отримую цифри сьогодні, я повинен залишитися до завтрашнього дня.
Я останню, щоб придумати 12 до жінки, які перевіряють папери та питання купони.
Виявляється, що вони видаються тільки якщо ви вже придбали автомобільне страхування. Звичайно, я не купив нічого ще.
Я проповідаю її англійською мовою, вона розуміє майже нічого, сусід у свою чергу, з яким я зустрівся п'ять хвилин тому, на німецькій мові допомагає її перенести.
Проти двох чарівних чоловіків з посміхаючими на обличчі, вона не здатна протистояти і видати квиток, вказавши чоловіка на боці, від яких можна придбати страхування.
Я подякую жінці і сусіду в свою чергу традиційною «Данке Шон!» і поїду до продавця страхування.
Після пари слів англійською мовою виходить, що він російський. Про нас
Я купую комплекс послуг з нього: страхування та оформлення приміщення. Так, номери тут не виготовляються державою. Уряд тільки дає вам номери.
Я чекаю про 45 хвилин у лобі, дивлячись на електронний щит, з числом електронних черг.
Моя нова друга розповідає про своє життя, як він залишив на початку 90-х років свого науково-дослідного інституту в Новосибірську і переніс тут.
Ну, нарешті, настає мій поворот, після того, як я маю страхування, реєстраційний сертифікат і транзитні номери на 5 днів.
Ми похилого помічника і я останні, щоб залишити поліцейський трафік і він хоче взяти мене на поїзд. На жаль, ви не очікуєте, що таке нездужання за кордоном і приємно здивували.
Він приводить мене, запишіть свої контакти для майбутнього і ми скажемо Добрий чоловік!
Або ж, тільки тут зустрілися три хороших людей у моєму житті - сусід в лінії, жінка при прийомі і російські старшокласники. Дякуємо!
Р
Фото 29.
Так, знову поїзд і це 8-й режим транспорту.
Фото 30.
Ось вони, просто друковані п'ятиденні транзитні номери.
По 3 листопада я повинен залишити Європейський Союз або відновити свої нові номери.
Я заголовок до віддаленого передмістя Кельна, невеликого міста, де я шукав після моєї жертви ночі до в Інтернеті.
Фото 31.
Я доїхати до станції поїздом, перейдіть на автовокзал. Я намагаюся з'ясувати, який автобусний маршрут підійде мені.
Я шукаюсь як контролера, так і на майданчику. Після того, як пара вироків англійською мовою, мій новий інтерв'ю переходить на розбиту російську мову.
Я дивився! Виходить, що мігрант з Чехії, навчаючи російську мову в школі, відповідає піонеру з Росії в дитинстві =
Допомагає визначити маршрут, надходить до підходу автобуса і в Росії розповідає водія, де потрібно йти!
Як? Це Західна Європа, майже кінець Німеччини!
Водій, вітати мене в чистому вигляді, без будь-яких акцентів. Він є одним з останніх, emigrated близько 10 років тому від Росії.
Ви бачите, ми всі тут!
До 9-го режиму транспорту до точки, де злочин повинен бути здійснений.
р.
Фото 32.
Я отримую автобус, дихаючи в чистому повітрі села, і сонце нарешті з'являється.
Солодкий, hello!
По дорозі є корови. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
4133 000 р.
Фото 33.
Я отримав до свого жертви! Це автомобіль, який візьме мене додому!
Це буде 10-й і фінальний режим перевезення.
Я перевірю зовнішній і технічний стан автомобіля, все дуже серйозне, за допомогою сучасних пристроїв.
Я хотів би подорожувати майже 3000 миль, щоб отримати будинок.
Немає скарг, я налаштовую числа. Я виходжу в крадіжку документів і ключів.
Хто! Я зловив на злочинній сцені...
Що ми робимо?
Я спробую пояснити щось англійською мовою, але менеджер не розуміє його. Тільки німецька.
Придбання документів на придбання автомобіля, підтвердження платежу та ін.
Звичайно, паспорт.
Зроблено не вдалося! Хочу купити це легально.
Не бути злочинним. Ох, Деточкін, я не можу йти на свій шлях.
Виготовляємо документи, візьміть ключі, встановіть навігатор, викладіть маршрут.
Я терміново повинен піти на митницю, видати документи на виїзд, інакше я не буду повернено ПДВ в розмірі 19%.
15:20, митні закриє о 16:00 і знаходиться в Кельні.
Давайте! Швидко, швидко!
Помірно lit попередження, що потрібно заправити автомобіль.
Ці бургери продають машину з останніми краплями палива.
І я не маю часу, щоб подивитися на станцію, зупинку та заправку, кожен хвилинний відлік. З іншого боку, я ризикую, перш ніж потрапити на митницю.
Я вирішив ризикувати, що летять з митницею на останньому парі палива.
Р
Фото 34.
Ух, було достатньо палива. Змішані, п'ять хвилин, щоб закрити.
Знайдіть правильний офіс, подайте документи, отримайте підтвердження.
Я залишаю звичаї і закривши двері за мною. Я знову завітав!
Фото 35.
Ну, тепер ви можете прийняти свій час.
У мене є довгий і довгий спосіб піти додому на швидкісних трасах без обмеження швидкості.
Газ до точки і тапочки до підлоги?
Я не поспішаю. Я зробив все!
Фото 36.
Пристосувати європейським поглядам і однаково незвично до моїх вітрин.
Після перегляду одного з відео, де такий обмоток зламається, я боїться пройти з закритими кварталами.
Фото 37.
Подумайте про себе. Час, щоб їсти нормально і зупинитися на ніч.
Фото 38.
Фото ілюструвати швидкість і час. Ви можете сказати, що я в трафікі, в лівому ряду і на швидкості 130 км.
Тим часом час близько 7, а в Москві до 9 п.м.
194080
Фото 39.
Нарешті ніч прийшов, я прибув на невеликий сімейний готель в невеликому місті, щоб бути честичним, в сільській місцевості.
Я паркова справа там, не боїться деяких скелях.
Фото 40.
Відкрито двері.
Після того, як прибули сюди трохи пізніше, все було закрито, власник пішов додому і я пішов, щоб подивитися на готель в іншому місці.
Я дзвонив, немає нікого, ні звуків.
Фото 41.
Зайдіть в кафе, кричуща в голосі, власник готелю виходить з задньої кімнати.
Я просто помітив годинник. Ні, ви не плутаєте, вони просто стоять.
Фото 42.
Я оплачую за ніч - 36 євро, я отримую ключі в номер і від зовнішніх дверей готелю, пароля від waifa.
Чи є мій номер.
Чистий і акуратний для одиночного мандрівника.
Фото 43.
Ідеальна чистота у ванній кімнаті.
Фото 44.
Не в ванній і два рулони паперу!
Що потрібно для однієї ночі?
доб.2
Фото 45.
Я залишаю свої речі, поїжджаючи в машині і їду до найближчого супермаркету.
Час і енергія, щоб знайти і піти в кафе більше немає.
Я купую крупи на вечірній вечір і весь шлях назад додому, повернутися до готелю.
Фото 46.
Гарний спокійний душ, легкий обід.
Перемикання в чистий, м'яке ліжко, читання хліба.
Я відповіла питання, надіслані електронною поштою та надіслав через сайт.
Почати падіння дупа ...
Зачекайте, що про фінальну картину? Ну, це 2:09 в Москві.
"Клизати," Я втомився, впадаю в сон...
Добра ніч, у мене був довго.
Джерело: