Як я був послідовним ліквідатором - 3

Початок і безперервність.

Кінець.

2,2 км Всі конструкції були зібрані на сайті.

р.

3. У Потім вручну передається на монтажну ділянку.

4. Склад продукції

3610Р. 4200Р.

5. Умань Потім в одному ручному встановленому і закріпленому на фундаментах.
Трохи про підрядників. У першому пості я написав про програму 3-20 і як було обчислено ситуація на Дормаші. Нагадуємо, 7 фахівців, після шестигодинної дискусії, прийшли до висновку, що за ціною 20 лотків на площі вони збудуть «під ключ». Більш високі ящики будівель. 0 р.
Це, мережі, фундаменти та поліпшення повинні бути зроблені кимось іншим і за інші гроші.
І на початку вересня, коли я вже живу в Березники, на об’єкті намальовувалися ще три підрядники. Мене ім'я в містах, які надійшли. Ростов. Переславл-Залесський. Смоленськ. Після того, як я дізнався про те, які умови, які вони підписали контракти, у мене було достатньо тетану. Для 20 шин на пл., вони пледовані;
1,1 км Виконувати геологічне опитування на своїх сайтах.
2. Розробка проектно-кошторисної документації.
3. У Побудувати фундаменти і будувати будинки «під ключ».
4. У Встановити всі щоквартальні мережі.
5. Умань Виконувати благоустрій при внутрішньому кварталі.

6. Жнівень Моя перша реакція - це не повний глибин і не знаю, як розраховувати або завершити крококи. Виявилося як, кожен в різних концентраціях. На мою гістеричну стеку, «Одно їх!» Я відповідав питання: «Ви знаєте, хто приніс їх тут?» Я не знаю, і я не хочу знати. Все написано на обличчі! Навіть в організації роботи ви можете побачити, що ці офіси є! Немає працівників! Транспорт, крім автомобілів нижче середнього, який перемістить себе не! Не продакшн! Я був пояснений - Переславль розпочався міністром Яковлевим, особа якого часто спалахнула у другому пості, Ростов - на чолі з депутатом Державної Думи (забули ім'я) близько до державної комісії. Як Смоленськ дістався до нас таємницю. Так, вони сказали мені, хлопці дійсно дивляться, але давайте бачити, якщо вони можуть зробити щось. І ми працюємо з термінами. В короткий час вони мають спеціальний контроль!
До речі, вартість контрактів з цими підрядниками склала близько 220 лм. Всі Вересень 2007.

(Б)

7. Про нас Протеж Яковлевого списує його заслуги конструкцій.

8. У І тут під завісом будівництва Vologda чверть (грудень 2007) У нас вийшов старий друг шахти. У нижній частині фотоавтобуси привітання, посередині практично готові будинки, у верхній частині - вертольот, на якому високий гість летить.

9. Навігація Настає наша дорога Юрія Петровича! Але хто це найближчий чоловік в темних келихах ми ніколи не знайшли.

10. А з губернатором, який приєднався до них, супроводжуючи директором заводу Дормаш, який прибув спеціально для цього приводу, вони почали оглядати сцену.

11. Ми обглянули приміщення, де вже завершено фінішну роботу.

12. Оглянуті будинки і судячи висловами осіб, які залишилися задоволені, виконували святий обряд.

до 1 2 3 4+

13.00 р. На склад Хочу сказати, за цей час стало очевидним, що тільки будинки Вологда будуть введені в експлуатацію в 2007 році. Решта, не тільки безперечно, були катастрофічно позаду. По закінченню 2007 року не було готових! Не було планів для поліпшення.

14. Поверніть трохи. До першого великого питання. Наприкінці серпня мені довелося працювати з ВПО. Міститься інформація про існуючі умови проживання (ім'я, адреса, сімейний склад, кількість номерів і квадратний футаж). Завдання було поставлено - вибрати кожну скидану квартиру за наступними критеріями - кількість номерів повинна збігатися, нехай підвал буде ще кілька квадратів. Це були «безпосередні» умови живлення. Для кожного предмета розселення ми повинні розробити індивідуальну квартиру. Що я маю? Коли я розрахував загальну необхідну площу, я думав - або калькулятор перетворився або я був "на плечі в гірськолижному взуття". Регулятор. Вишуканий. Це право. Тепер, увага! Загальна площа, необхідна для переселення (71 або 72 сім'ї, вибачте, точні фігури я не пам'ятаю) житло на суму не менше 5000 (п'ять тисяч) квадратних метрів. Але вже було прийнято рішення побудувати 50 000 кв.м.

15.00 р. Перша думка полягає в тому, що справжня вага згортання прихована від нас, щоб не засіяти паніку і не згасити населення. Таким чином, під гіпом будують резервний фонд.
Якось ідея була правою. Не знаю справжню картину розвитку провалів, їх динаміки та розташування. Вони не знають зараз. Я не можу прокоментувати професійно на ситуації, але в конфіденційних бесідах, знаннях, досвідчених людей (на час) говорили про інструментальні методи контролю. Невідома кількість і розташування затоплених стволів. Невідома динаміка розпуску породи. Розташування несправностей і їх ступінь невизначеність. «Новий» Березніковський провал, 2013. Кріплення фото.

16.00 р. Назад до чисел. Я все ще дивую, хто і на яких підставах визначив кількість 50 замість 5? Не дуже велика помилка. Всі права

Габаритний зображення

17.00 р. Я здивую тебе. З формальної та правової точки зору всі будинки будуються правильно. Що таке, без порушення діючих правил і правил! Всі необхідні документи були представлені для всіх використаних матеріалів! Всі можливі сертифікати та паспорти. Не підроблені! Перевірити. Усі виконавчі документи перевірили місцевий відділ архітектури та містобудування у комі! Вечірні правила оформлення У цій ситуації, ні я, як клієнт, ні вони, як наглядовий (несудовий) орган, який бере участь, може зробити все.

18 років За тиждень ми стежимо за якістю роботи. Видаються замовлення. Але! За матеріалами, що використовуються, ви не пред'явите претензій, крім мату. Домовленості та сертифікати та паспорти доступні! Прогулянка, друзі! Представники міського відділу архітектури та містобудування знову проходять перевірку.

19.00 р. Детальніше Згідно з чинним законодавством, завищеним житлом з висотою двох поверхів не потрапляє під наглядом ГАСН (Державне архітектурне будівництво). І в результаті, навіть з бюджетним фінансуванням, проектно-кошторисною документацією не проходив експертиза і було узгоджено десь на бокових лініях уряду. Не у замовника. Ще більше! При введенні навісних споруд ГАСН або Ростехнадзор вимагають, серед інших, укладення Роспотребнадзора (за старою санітарно-епідеміологічною станцією або санітарним відеоспостереженням) на певних параметрах. Без них конструкції не вводяться в експлуатацію. До цього я не займався збірним житлом, але відповідно до досвіду, під час завершення будівництва я особисто пішов до місцевого Розпотрабнадзора з власним письмовим листом, що просить всіх необхідних вимірювань і аналізів. Якість води, освітлення, рівень шуму, радон в підвалах і т.д. фахівці розбереться. Для чого він отримав поліітну відповідь - житлові будинки цього типу не підлягають контролю Роспотребнадзором. Читати правила школяра! Сюрпризований. Я отримав його. Консультація. Абсолютно немає. Тепер, увага! На черговій зустрічі з присутністю перших і других осіб міста оголосили цю ситуацію. Атас хлопчиків! Немає випробувань! Вони були правими, несудимими!
У зв’язку з тим, як прийматимуться місцеві органи влади — Роспотребнадзор не менше зразків води. Ще одна комісія.

20. На воді з'являється амортизатор! Головний водопровід, більш ніж кілометровий довгий, був розроблений для подачі води до більш ніж 1000 квартир! Заповнені та заповнені водою у листопаді! Експерти знають, що в трубопроводах вода повинна бути «відновленою», після чого кількість іржі і суспензії в ній незначна і вона не «сухне». І ось, за місяць, вода стояв в трубі. Вперше відкрився крани. З тапочки не пливло і почав вичавити речовину, в якій вода була не більше 50%! Якщо всі змішувачі були відкриті в 1000 квартирах одночасно і в туалетній воді допускаються через 3 або 4 дні. І тут... У Vologda чверть є 100 квартир, в решті навіть водопровідні труби не закладаються. Всі крани були відкриті до поселення. Не закривати крани цілодобово. Мийки і туалети відразу придбали цегляний колір і фактуру. З цієї причини була проведена безкоштовна доставка пляшкової питної води протягом місяця, доки вода стала чіткою для легких і тестів. І знову. Після цього був організований аварійний реліз від гортензій до поверхні, що призвело до вимірювання льоду близько 50 до 50 метрів в кольорі і формі, що нагадує величезну кришку заморожених плодів. Для третього часу тести підтвердили, що вода відповідає стандартам.

21. Отже, розуміння того, що історія не переносить суб'єктивних настроїв, я зроблю припущення. Якщо під час будівництва, контролюючі органи, дивимося, що вони будують будинки з, (і вони не тільки пили, але торкнулися своїми руками і зрізані носами !!!) були інструктовані, щоб зробити виміри на вміст однакових формальдегідів і інших «сульфидинів», і не лікували все «пристойно формально», можна уникнути того, що сталося. І більше. Я зроблю тебе з зображеннями високопосадовних посадових осіб та членів комісій за хорошу причину. Всі вони побачили її! І почули часті голоси Давидів на зустрічах про будівництво будинків! Зеро реакція! Просто подивіться на кишену око. Сьогодні, деякі Перм Чінуші, які говорять про проблему Усольії, всі підрядники. Привіт, ти клоу! Чи можна Розкажіть, хто контактує? Де ви йдете? Я не маю гай! Поставте його на виконавців. Сьогодні, читання звітів про візити найближчих міністрів до іншої відмови, я стажу кошмару Дейя ву. Висловлення самоімпортажу на обличчі, таких же слоганів і обіцянок.

22. Ну, Юрій Петрович отримав сувенірну...

23. Він мухав в блакитному і білому вертоліті.

24. І тут є великий день. Сплави тут. Адміністрація виділила транспортні та десь вантажоперевезення. При цьому завершується робота по покриттю ганку будівлі. Вони поспішають, бо вони бояться подальших невдач.

25. Старий користувальницький. Що таке повідомлення в YAP без kote?

26. Намісник прибув на будинок

27. Мистеріозно мовчить в мікрофонах...

28. Подаровані подарунки новачкам.

29. Один з переселенців...

30. У «густах» де намісник зробив тост до успішного завершення будівництва і побажав здоров’я на нові поселенці.

31. Напій.

32. Після декількох хвилин з пресом він пішов. До речі, після переселення всіх мешканців, близько 30 квартир залишилися вакантними у Вологічному кварталі. У той же час будівництво інших кварталів тривало і збудовано високоповерхову будівлю, в якій всі ВПО будуть розміщені з запасом.

33. Власник кота в ударі - "Дамн! Він був на батьківській поїздці!!! ?

34. Сьогодні цей район виглядає так. Зображення є шаббі.

35. Підводячи підсумки. Питання, насправді.

1,1 км Чи є на сьогоднішній день влада, бажання, вміння та ресурси дозволяють контролювати розвиток стихій людини та приймати правильні рішення?

2,2 км Хто і на основі яких міркувань вирішив побудувати 50 000 квадратних метрів житла, якщо потреба була менше 5000? По відношенню до цих подій. І скільки таких рішень проводиться по всій матері нашої РФ?

3. У Хто приніс будівельне законодавство до цієї держави?
При якому житлові об'єкти, що зводяться на облік суверенів, навіть невисокий, приплив в аварійний режим, знімаються з державного нагляду?
Коли СніПс (Будівельні стандарти та правила), дякуємо Богу не всім, почав бути «рекомендаційний характер»?!!
До речі, наглядові органи несправжуються. І не просто в будівництві.

4. У Ви, як і раніше, є професіоналами в найвищих ехлонах влади? Чи є «ефективні менеджери» скрізь?

Це все. Злий його. Кріплення фото.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное