Позитивні новини про наш флот.

Тире з того ж виду новин про ЛКН, депутатів, Пу та інших рад нашого життя. Давайте змінити тему трохи. Наприклад, я люблю суднобудування. Ось які позитивні новини я дізнався з Росії за останні два тижні:

14 фото.
Запущений підводний човен «Новоросійськ»

674450 р.

2. В Владивосток, ВАТ «Східний суднобудівний завод» стартував сьомий в серії антисаботажного катерного проекту 21980 «Рок»

3. У Завершено випробування кінного катера Івана Карцова проекту 21820 Дугонг.

4. 6 грудня в Кронштадті, після успішного завершення державних випробувань, свідоцтво про прийняття було підписано в ВМС морського бугбоату «Вектор Конецький» з зміщенням 1 300 тонн.

5. Умань Каспян Флотілла приймав новий плаваючий крановий посуд VTR-79, зміщенням 2000 тонн.

6. Жнівень У «Милітарному Харборі» Цімес Бей (Новороссійськ) збудовано ще два причали, щоб отримати нові кораблі ВМС.

3893286

7. Проект Корвета "Персистент" 20380 на стенді демагнетизації. Йдеться про те, щоб піти на морські випробування.

8. 2 грудня судно «Рескустр огородження» (будівництво No 703) вирушило до озера Ладога для морських випробувань.

9. Навігація Розпочато чергову тюг 16609 зміщенням 50 тонн на Тихоокеанський флот.

р.

10. 7 грудня NEVA-LEADER 7 сухий вантажний корабель з мертвою вагою 7150 тонн прибули до заводських морських випробувань

11. У Владивостоку, на базі доставки Хабаровського суднобудівного заводу (частина центру з ремонтного суднобудування та судноплавства), успішно завершені морські випробування тюка «РН Амур».

12. 4 грудня 2013 р. у Ярославському суднобудівному дворі підписано акт поставки та прийняття ситуативного проекту судна СВ2407 «Юрій Нікітін».

р.

13.00 р. Sevmash перерахував океан мега-яхт до замовника.

14. Модель човна КС-110-32а для перевезення до 30 осіб, побудованих на суднобудівному заводі КОС-110-32.

Я зробив! У рідному флоті є позитив.

Джерело: