Найяскравіші твори «живої легенди»

Самі фотографії – хаянус, але автор фото в підборі робить його коментарі до деяких з них. Якщо ви думаєте, що це Байан, то це буде.

Юрій Васильович Абрамочкін – всесвітньо відомий сучасний фотограф. Герої його творчості – царі та президенти (і, звичайно, загальні секретарі), вчені та художники. Проте фотографії моментів від життя звичайних людей все ще займають особливе місце в своїй роботі.

На День народження майстра вітчизняної фотографії ми представляємо вам вибір своїх творів з коментарями автора.

Тут буде 23 фотографії.

р.

1,1 км Юрій Абрамочкін з Юрієм Гагаріном, 1961 р.

2. Юрій Гагарін, Гжацьк, 1961

Гагарін з матір'ю, бабуся і старша сестра. Картина була взята на новий будинок, вночі будувалася на місці його батьківської руїни. І батько не на малюнку. Олексій Гагарін вже «зазначений» прибуття сина.

3. Москва, Червона площа, 1962

Приїзд Хрущов підняв великі надії. Люди мають бажання брати участь більш активно в суспільстві.

4. Регулятор, Москва, Червона площа, 1962

Через кілька років авто заборонили з переправи площі. І зміни, які відбувалися в Росії, змінили набір автомобілів: іноземні бренди зайняли місце Волги, Московіти та перемоги, захоплені цією картиною і стали рідкістю в нашій країні.

р.

5. Умань Келіна молодша. Кустаная область. 1962 р.

6. Іммігранти. 1964 р.

За ініціативою Хрущова країна спиралася на розвиток важкої промисловості. Нові будинки, які повинні переїхати на схід, за межами Уралу, сотні тисяч людей, які змушені були оселитися кудись. Розпочато промислове будівництво п'ятиповерхових будинків блоків, які будуть називати «Хрущовки». Вони породжують по всій країні під назвою московського чверта Черемошка. СРСР вперше відбудеться у світі з точки зору кількості житлового простору під будівництвом. У пошуках кращого життя переселенців з Центральної Русі переходять до Сибіру з цілими сім’ями. З валізами, це з міста. Якщо з сіл, все обладнання підходить в тюках, ящиках, сумках. У селах не було валіз. Вони були замінені важкими і міцними грудями, які були у спадок від покоління до покоління. Вони залишалися в домашніх умовах. На плечах жінок знизилися всі труднощі переміщення і життя в новому місці. Більшість чоловіків не повернулися з війни.

7. Про нас Короткі закуски та шкільні новини. Москва. 1965.

Найбільший готель в Європі "Росія", розрахований на 5300 місць, знаходиться під будівництвом. Призначений для делегатів до з’їздів КПРС – звідси до Кремлянського палацу. Заради престижу знищується заповідна зона столиці з пам'ятками XV-XVIII ст. У 2007 році пізніше 40 років готель був демонтований. Будь-який інший будинок амбіції?

8. Москва. 1969 р.

Знайди спосіб. Не тягар. І виглядає як тверде навантаження, так і вираз висоти на обличчі.

9. Джигіта. Дагестан. Мар

10. екіпаж Три героїв. 1980 р.

Ця картина У новій трикімнатній квартирі, де родина молодого московського журналіста переїхала. Таким чином, редактори присуджено працівнику за народження походів. І за це був державний декрет. Якщо сім'я виросла походів, отримала в живій зоні. Безкоштовно. Рішення органів влади доведено, що це ефективний спосіб стимулювання родючості. Досвід, який може служити нам сьогодні.

р.

11. Лідери держави вітає учасників параду на Червоній площі.

781654

12. Боні-М на Червоній площі, 1978

Boni-M був одним з перших дискотечних музичних груп на заході. Приїжджав на екскурсію до СРСР і наставлявся мені на головній площі країни. Моя фотозвіт про концерти в Москві була опублікована в німецькому журналі Stern. Він приніс агенцію відчутною сумою в валюті, і я ... загрозу партійної репримари "за пропаганду буржуазної культури і моральності". У зв’язку з тим, що до цього абсурду кладуть лише виклик Кремля.

13.00 р. Похорон Костянтина Черненка. Москва, 1985

14. Лінія на Маузолі, 1987

У 1987 році брав участь у міжнародному проекті «Одний день у житті Радянського Союзу» і отримав відступ до зйомок все цікаве, що відбуватиметься на призначеному день в Кремлі. Це перший раз, я зробив це без перешкод. І з Спаської вежі я побачила лінію до нашої національної мумії. Здавалося мені, що цей потік людей по собі виглядав як частина архітектури площі.

15.00 р. Косметична чистка після паради, 1989

16.00 р. Це був непростий вибір для молоді. 1993 р.

17. Москва. 1993

За підтримки Єлцина, але розчаровує те, що відбувається, вони повертаються до своїх колишніх ідолів.

3250320 Р

18. В. Путін та Б. Єльцін. Москва. 2000

Новий прем'єр-міністр Володимир Путін з екс-президентом Борисом Єльціном.

р.

19.00 р. Сучасна жінка в російській сукні

20. Смог в Москві, 2010

21. День Перемоги на Червоній площі, Москва

22 березня мільйонів, 15 вересня 2012 р., Москва

23. День повітря

Це його. Спасибі всім. Ви можете курчати, але не важко.

Джерело: