Фемінін парадокс

Маленький фон. Є дружина, яка не закінчила школу, мати-в-право, яка закінчила школу і тільки, батько-в-право.
Це фон. Що таке?
Проведення інтернету в 2003 році, я навіть не підозрювала, що оптимізм і спрага для знань, що поспішають там своїх близьких.
Дружина, яка прочитала Робінсон Коро і мати-в-право, яка має бібліотеку 20 томів Анджеліна, гон з вітром в 4 окружелях і ретельно збереглася Сінг в Торнс.

Прочитавши форуми з медицини, офісної роботи, психології та всіляких розумних тем, вони уявляють себе бути ерудітніми жінками, Wassermans в спідницях, щоб описати більш точно. Виявилося, що всі наші лікарі не навчаються, ріелтори-TP (з деяких причин у нас є всі ріелтори всіх дівчат) з дипломами, придбаними, вчителями без талантів.
Спаси та ін.
Як правило, на вечерю я дізнався багато нових речей. Останнім часом, наприклад, Black Sea переходить на Тихий океан!
Чорне море не може текти в Тихоокеанський океан. . (c) ? ?
Але вона протікає в Середземномор'я, і Середземномор'я в Тихий океан обов'язково!: в відхилений тон, об'єкти подружжя.
Але навіть через канал Suez Canal не можна спілкуватися з Тихого океану: Я намагаюся об'єднатися і різко скручувати розмову.
На жаль, не є блогером, який свого роду пише смарт думки для Однокласників. Не маю сексу на тиждень.
Ви уявите, що я повинен слухати вечори в діалогі моєї матері (як мій мама-в-право) і вірний про ліки? По-перше, деякі незліченні олень, рясно поперчуються медичними умовами та власними спекуляціями. Я ще не пам'ятаю дивитись пару епізодів будинку разом.
Я не маю сексу протягом місяця після того, як дуже субстантивний аргумент з матір'ю. На фермі з'явився манор у плейліні, кеко, очевидно, добре з'явився. Але вона почала навчати мене, як виростити пшеницю. Я агрономіст, навчаю мене, як виростити пшеницю! Добре, я зламав, довелося розводити в фізіологію, сільськогосподарські системи, активізацію, сівозміну, технології вирощування та альтернативні методи захисту зернових культур, звичайно, ароматизувати діалог з латинською. Мама приниження і поголені. Моя тріумфія не продовжила. Після маленької бесіди з дочкою, ми пішли додому і я шкодую, що мій намір.
Я просто сіла на ніч. Підходить чоловіка з смартфоном у верхній частині і починає цитувати мене ще один коментар про те, що мама генія Бетховена хвора з сифілісом і що в їх великій родині
Два або три дітей були неповними. Ну, я думаю, що Остап пішов. Я заливав себе 200 грамулів боурбону, розкочував його, закинув запах ванілі. Я почав розповідати про велику Людвіг і генія деяких людей.
Поступово спускаються поетам. Я читаю Пушкіна “Елегія” сердечком (написати мене з моїх студентських днів пам'яті, я не знаю чому). Далі Фета. Я прокочував ще 100 грам. Я повернувся до Гумільєва, ви знаєте про «Я знаю жінку» і закінчився монологією про роль віршів Висоцького в роботі Віктора Цою. Він сердився. З дружиною, з нудним поглядом на блискавку, пішли в спальню, говорячи, що завтра він рано, це час сну. У нас! Я не тримала себе чекаю, кинувся в темряві спальні.

Джерело: