Нашел на свою голову.

Осінній стояв, вона стала холодною, птахи припинили скиніння.

Я збираюся додому якось. Дивитися стандартний вниз, тому що внизу в цей час року, що все може лежати, і сором'язливі ще раз вимити лізилі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Я бачу там трохи брудного сором'язливого лежачи в пудлі, гоління. Він переніс ногу - як курча, навіть живий, на краю. Я не співчуйна людина, і я просто лікую смерть всіх видів істот - натуральний вибір, блашний.

Але я не знаю, що сталося. Я не чекав себе. Підібрали його, приніс її додому. Голова думав, що він помер, бо знав, що ті, хто випав з гнізда майже ніколи не вижити, і годування є дикою геморою. Скоро, кінець не виправдав засіб.

Але робота виконана, відповідальність прийнята і просто викинути це тіло, яке прогрівається теплом рук, має бути втрачати. Це морально-етичне пандадо.

Прийміть невеликий курча, навіть таку просту породу як стрілка - завдання непросто, особливо в перший місяць.
В першу чергу я мав бігти по магазинах і аптеках в пошуках різних бульчитів з твердо-пронушними іменами, з яких потім був виготовлений гранат, в процесі приготування якого моя дружина і я відчував, як студенти Вальтер Біла.
Подача з труби кожні 30 хвилин. Перевага та контроль над підвищеною температурою в ящику за допомогою настільної лампи. Я шукав на своєму ситі, намагаючись розібратися, якщо все було океї з його травленням. Скоро, цей паразит звернувся на мій мозок, нерви, нормальний сон і звичний спосіб життя, для якого він був названий Focke Wolf.

Через деякий час це тварина переміщається з коробки до комфортного клітка і в кінці, спочатку почали харчуватися, а потім пити самостійно, в результаті йде практично на повну автономію - один раз на 2 дні я змінюю воду і їжу, один раз на місяць я очищаю клітку.

Після того, як намагався розкачати кота до нього, з досить очевидною метою, але був жорстоко збочений в носі і зараз обережно обходить. Ви коли-небудь бачив атакуючого стріли? Дуже дякую! Ім'я 100% вірно!

Тепер цей фашист постійно сидить на моєму плечі - ви можете відійти від диявола, спостерігаючи як я потрапив до кнопок і іноді доторкнувся вухо з моїм маком.

Загублені фотографії дорослого. Я не прокинуся. Приклеїти її завтра.

5636599

Джерело: