Сніданок в китайському готелі

Власне, ТС вийшов з майбутнього на сніданок в Південно-Китайському готелі, до речі. дуже добре за китайськими стандартами, за моїми оцінками - ***. У руках себе був кетайський смартфон, купивши день до того, як разом з їх симу спілкуватись з торговцями на делегаті.
Тут буде 19 фото... Будь ласка, не порушайте, будь ласка, не знайдіть несправності з фотографіями, оскільки вони виготовлені за допомогою смартфона JY-G5 від JIAYU.

Я привітав копію шефа.

Ресторан готелю (маленька частина)

Р

Сніданок в готелі за принципом шведського столу, якщо ви уявляєте сніданок в Празі або Мілані, і навіть в Лондоні ... неправильно, тому що Китайський є чимось з чимось.
Ось мій перший зібраний пластину.

Додано до [mergetime]1387122810[/mergetime]
Яйця і кукурудза здогадуються відразу, це те, що вони, добре, морква ... Я намагаюся і змащувати ...

Давайте подивимося на це шматочок.
бунг і «м'який білий сир», схожий на mazzarella, виявився хлібобулочним продуктом, але варений водою, і без будь-якого смаку, абсолютно свіжим.

варена картопля з м'ясом на кістках ... це не картопля, але запарена редиска або щось схоже, що ... До речі, китайці відразу розібралися всі кістки, буквально в хвилину.

Добре, тут все зрозуміло, тому що квасоля зелена і біла ... немає ... квасоля сердитися і ... варені арахісу.

Є морква і це не зрозуміло, що ... він виявився, що чорної рослинної начинки, у формі і консистенції свиней вуха ... або, можливо, вони були ...

тут морем, дуже смачний, до речі, і наступний х знає що ... але ще смачний, пряний, рослинний походження.

Ось все ясно, палички і молоко ... сої, гомогенно рідко, майже збочений ... Я був голодом ... другий раз я не можу спробувати

Додано до [mergetime]1387123695[/mergetime]
Колір рідини від змішувачів відрізняється ... але одне, що всі G ...

р.

Це сталося на столі бенкету ... за рахунок будинку, він врятував мене каву з реальним молоком, яку китайці не заливали взагалі, було підписано англійською - Молоко для кави.

Додано до [mergetime]1387123925[/mergetime]
Печера заливається в мисці, там були три види кашу, я, однак, думав, що я заливив суп, ок ... абзац ... і каша так так-со, рис і моласи ... Бджоли

2333597

А потім Keta людина, американський кіст, або може жити там, прийшла до мене, і поки він збирався отримати щось, я зняв його пластину.

Додано до [mergetime]1387124174[/mergetime]
До речі, є буряки і відварені листя, які китайці кладуть всюди в їжі, я не знаю, що це листя, я не даю китайський ім'я, тому що мій Москва не міг пам'ятати ці персонажі.

Я відразу ж здав, щоб побачити, де лапи вийшли з ... були знайдені і зняті ... до речі, потім жінки Кетаян сказали мені, що курячі ніжки є надійними ласощами, до яких я сказав, що ми не годувати котів ... був обстежений від голови до пальця з таким виглядом, як якщо вони дивилися на рідкісний ідіот ... хто в нормальному розумі курка (латина там була качка) ноги будуть кидати в сміття.

Ось десерт, кавун був супер - в грудні і +25 градусів

На наступний ранок я чекаю, що змінилося в меню, і тому, що головний менеджер ресторану, починаючись з того, як я був відреставрований в якій мові для фотографування) набрати таку пластину.
М'ясні кулі не м'ясні кулі ... сорт.

р.

і їсти локшину

і

, Україна

Ви забираєте, що один, і шеф кидає соус і ubiquitous відварена трава.

тут страва

Ви можете кинути спеції в будь-якій страві, які знаходяться на окремому столі, я ще не втратив мій розум, хочу експериментувати на себе так багато, були навіть англійські бульйони.

Джерело: