Категорія візків

Як отримати ліцензію на автобус?
Я спробую розповісти вам.
Повідомляємо про те, що в мене немає, і не дуже грамотно.

Так все починається з відвідування депо, ви сказали, коли це наб.
Я прийшов до групи, я був щасливий. Потім ви приїжджаєте на призначений день, надійшли на роботу книгу, копію всіх документів (транспорт, ліцензія (якщо будь-який), диплом, військовий ID, інн і т.д.), ви надаєте направлення на медичну комісію (форма 083u, як для звичайних прав). Пройдемо комісія та починається фактичне дослідження. 3 місяці на будні з 9 по 16. Уроки: механіки, пневматичні речовини, електромережі, основи безпеки дорожнього руху, електропостачання, ПД, охорона праці, медицина. Далі беремо іспити в усіх предметах + в мрео gibdd. Нарешті, теорія надходить на тролейбус. Ось все залежить від ваших навичок водіння (так, не тільки від 4-метрової вази до 12-метрового зсуву буде змінюватися, але ви звикли дуже швидко, головне - дивитися ваші азони) потрібно розкачати близько 180 годин. Після того, як ви отримуєте ліцензію, після іспиту, відповідно. Але це не повний курс навчання, необхідно пройти практику пасажирів протягом 250 годин. І найголовніше, ця половина року ви будете жити на 7 тис. рублів на місяць.
Я не сказав вам багато, запитайте.

Джерело: