616
Промислове обладнання СРСР та РФ
З розпаду СРСР ще невелика частина якої була спроектована радянськими інженерами.
Потужний в той час, будівництво та інше обладнання, обладнання, котельні заводи виділяються як фізично, так і морально.
Зараз на будівельних майданчиках можна побачити сучасні автомобілі (японці, німецькі, китайські, італійські).
Парові котли замінені на блок котли з економічним споживанням палива.
Сучасні бренди сталей і сплавів дозволили виготовити обладнання більшої висоти підйому і вантажопідйомності.
Що виробляються зараз в Росії невелика частка тих часів.
Що виробляється в нашій країні, як правило, все ще з компонентів Китаю. (редуктори, гідравлічні циліндри, електрики, машини). Припиняє роботу таких машин практично відразу після введення в експлуатацію.
Хочу сказати це: «Якщо вам не пізно навчатися, то допомогти дітям отримати технічну освіту! й
Я технологічний хлопець для хліба.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Збережіть країну!
На робочому місці буде 40 фото.
Кран Івановець
AGP ліфт 2 .04
АГП
Вакуумний кран в трьох долях
башта
котельня
Кульдрон
7266660р.
Зелений підйомник
Перша модель я отримував.
Габаритний зображення
Іваново
диплом
гантри
Р
краіна
КСТ-80
маніпулятор
Мостовий кран
Джерело:
Потужний в той час, будівництво та інше обладнання, обладнання, котельні заводи виділяються як фізично, так і морально.
Зараз на будівельних майданчиках можна побачити сучасні автомобілі (японці, німецькі, китайські, італійські).
Парові котли замінені на блок котли з економічним споживанням палива.
Сучасні бренди сталей і сплавів дозволили виготовити обладнання більшої висоти підйому і вантажопідйомності.
Що виробляються зараз в Росії невелика частка тих часів.
Що виробляється в нашій країні, як правило, все ще з компонентів Китаю. (редуктори, гідравлічні циліндри, електрики, машини). Припиняє роботу таких машин практично відразу після введення в експлуатацію.
Хочу сказати це: «Якщо вам не пізно навчатися, то допомогти дітям отримати технічну освіту! й
Я технологічний хлопець для хліба.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Збережіть країну!
На робочому місці буде 40 фото.
Кран Івановець
AGP ліфт 2 .04
АГП
Вакуумний кран в трьох долях
башта
котельня
Кульдрон
7266660р.
Зелений підйомник
Перша модель я отримував.
Габаритний зображення