Як розвивався новий вид Netbook

Елітні сорти ноутбуків мають вишукані елементи. Деякі мають багату обробку. Але це еліта. Моя книжка Samsung nc-10 була покрита слідами часу, її верхня кришка глянцевого стала нерівномірно матовою і знебарвленою.
Як це:

З моїм улюбленим творчим підходом, після профілактичної очистки я вирішив обдурити тварину, користь якого, незважаючи на все, продовжує працювати. Розбирання акуратно, ретельно очищається, промиваємо кришку водою, а потім засіб для миття склянок нашатирним спиртом.

Взявши елітний сорт плівки, підстрижений під шкірою австралійського зуба, або скоріше купуючи його в магазині, ім'я якого є три літери, перший лист О, я доповнила покупку знежирювачем, з яким я потім втирався пластиком. Назад в лабораторію я зробив фен.

Відокремивши підкладку з плівки, або якось, навпіл я кладаю його на стіл, і вже на клейовому шарі почали застосовувати кришку Netbook. І почався з ребром і поступово підірвав під керівництвом літака в паралельно пригнічений стан. Потім, перетворюючи його по всій, я почав розгладити плівку, поступово, буквально кілька міліметрів, витягнувши назад паперову підкладку.

5362.

Все закінчилося добре, але найскладніша операція повинна зігнути краю клеєною плівкою.

999 р.

Так що все виявилося плавно і вам потрібна частина паяльної станції. Його потужність не велика, а також вага, яка дуже добре підходить до цього виду творчості, який атлас не дуже хороший для пайки. Я почав нагрівати краю низькою температурою (див. експериментально, близько 120 градусів Цельсієм). І в кутах фільму я також витягнув. Ось проміжний результат:

Для більшої точності нагрівають виступаючими краями плівки, натискаючи їх тканиною проти пластику. Деякі місця з пальцями. Ось що сталося:

Але точність не буде точно акуратним, якщо я не вирізати надлишки. Взявши бритву лопатку кілька міліметрів з краю пластика, я відрізаю непотрібне. Навіси мали найбільш складну площу, тому що там пластикова має складну форму. Але більш-менш він пішов добре.

Також необхідно відрізати, оскільки периферія кришки має плазмові кліпи, які повинні бути змоченими на каркасі. Гвинти в сучасному дизайні використовуються менше і менше, щоб зберегти вагу.

Але я вже збирав, вставив матрицю, сливу і каркас. Нижче, нижче і в боках напису Gnusmas видно ці кліпи, а саме зверху вони не ходять.

Насправді кришка зараз виглядає так:

Р

Джерело: