Колишня ювілей кількох фільмів СРСР

У цьому році відзначається сорока ювілей кількох радянських фільмів, які виділяють навіть проти загального високого фону цього кіно. У Союзі було знято понад вісімдесяти стрічок. Перш за все, я просто хотів поставити деякі з кращих фільмів, щоб нагадати вам про них і сказати, подивіться, є більш хороші фільми в рік, ніж зараз в п'ять років.
Тоді я думав, чому це? «Чим більше таких акторів і режисерів немає». Давайте візьміть хоча б літературу – з якоїсь причини, що стоять письменники! Так, демрантин став набагато більше, але є багато хороших письменників. Оффенд - що на полиці - Пелевін, Олексій Іванов, Ольга Славнікова, Глорія Му, Да Акунін нарешті!
Звісно, є щось не зовсім погано в російській кінотеатрі, і є ще щось добре, але як мало в порівнянні з цим часом.

Я побачу пару пострілів з кожного фільму, що я думаю, дуже добре і трохи моїх причин по дорозі. Я літню людину, уповільнювати, з комп'ютером на вас - будь ласка, не розірвати, я буду закінчити - я повідомлю тебе.

Почнемо з дитячими кіноми – це державне завдання, а потім – пояснити дітям, що добре і що погано так, щоб вони були зацікавлені.
Пригодницька плівка "Кортик"

...

Фантазія "Москва - Кассіопія"

Я ще пам'ятаю пісню з цього фільму.

Р

Мультфільми цього року - Пригоди Мункусена, два питання Очікується!, Буренка з Масленкіна, Nutcracker, У степах музикантів Бремена і багато іншого.

Ми працюємо з дітьми.
Пригоди? Земельна ділянка

Dahl, Dvorzecki і Vicin, чудовий і смішний.

Комедія?
Іван Васильович Васильович змінює свою професію

(доб. )

І знову, хороші пісні в кіно.

The Fun Планета – це новорічна комедія та музика.
Пісні не просто багато, але багато.

Тепер ми встигли послухати пісні з фільмів до виходу фмлм, а потім не змогли.

Про це повідомляємо: Я зупинюсь тут трохи довше – національного кіно. Найбільш потужні, звичайно, були кіностудії Росії, України та Білорусі. Хороші фільми були зроблені балами, Вірменія та Азербайджан. Кінотеатр Центральної Азії був слабким, звичайно, але іноді радий.
Дуже особливий випадок - "Георгіяфільм". Співвідношення кількості знятих фільмів - кількість призів та нагород, отриманих за них на кінофестивалях - вони, ймовірно, не краще.
Фільм 73 «Мелодії Веріського кварталу» з Софіївкою Чиаурелі та Вахтаном Кікабідзе.

І Грузинські шорти! Це дуже особливий фільм. Я заздрю тих, хто дивитися його вперше. Тоді вони були показані на телевізорі найчастіше на свята, і вони самі були як свято. При приготуванні посту я вирішив запитати, як самі Грузинці роз’яснюють успіх свого тодішнього кіно в порівнянні з поточною. Але виходить, що багато талановитих грузинських фільмів були в кіно. Це випадково. Добре, добре.
Ще один постріл від «Мелодії», це життєрадісна, що в 73 короткометражних фільмах не знята, або буде опубліковано.

Далі драма. "Каліна Червоний" Чи є хто-небудь сумнів, що це чудовий фільм?

...

Фільм 73 років про війну - "Тільки старі чоловіки йдуть в бій". На мій погляд, топ п'ять військових обов'язково включені.

р.

...

р.

"Великі зміни". Розумне просування вечірньої освіти. Коли я дивився, я хотів переїхати з нормальної школи до вечора.

І, знову, хороші пісні.

Крамарів вдалося зірвати в трьох фільмах.

р.

Ну, головна серія цього року і років неподалік - "Святий вік весни"

Гаразд, останній постріл. Дякую за терпіння...

Джерело: