Мій ремонт. Заміна паркету

До останнього часу здійснили ремонт, Я вирішив.
Паркет був шматком звичайного укладеного під СРСР. Я пережили лише 3 цикли в пам'яті. Кричуща стала безвісти.
14 фото.

Мій ремонт. Заміна паркету Р

Натюрморт

Він зняв нальоти досить швидко. Вони важко пережили з старого віку.
Це сумки смугастого паркету.

Під паркетом кладуть оргаліт, приклеєний до стяжка на бітумну мастику.

Оргаліт був менш простим у очищенні, але ось бетон для сквошу бітумена!!! Я скажу вам щось.
На цьому етапі розробки технологій нічого краще, ніж старий осей для цієї роботи не придумав. Ключ до успіху цієї роботи - часте заточування осі. Чим точніше краще. Він заточується на болгарці на заточуванні диска (не кладемо зріз в будь-якому випадку).
На підлозі і це результат.

Мій ремонт. Заміна паркету р.

До речі, що додано близько 10 мішків сміття та двох використаних респіраторів. Вистачить пил.
Далі пилосос (сірий не був будівельний пилосос). І вся підлога в два шари бетонного контакту.

Час заповнити самовирівню. Я не збираю вас від мого досвіду. Кращий рідкий підлог - "зріває рівень", але 520 рублів. для сумки, я був туманом. приймав обряд. приймав все в merlene, що добре - це протягом 100 днів можна повернути, тому його 20 кв.м. приймав 14 мішків. Ось 13.
Я не буду описати процес заливки, все просто заважають, заливають, рівними.
Забарвлений - мікс і розмішувач

асистент. Це важко сказати без хорошого друга. Я кладаю газету на стінах так, щоб не сплести. Я не хочу знову лякати стіни.

Після 1,5 тижнів рідина сушена. Накладаємо на клей і дюбельний ніготь 12мм фанери.
Я рекомендую шліфувати його пізніше, але я не зробив.

Паркет взяв масив. Це було зручніше для мене, щоб спочатку побачили все в сухому і декомпозитному все, потім зняли його для того, щоб і почали ставити її вниз.
Чому я зробив це? Не схожий на тирси.
Паркет покласти на однокомпонентний клей homacol 212. З 2-компонентом я не маю любові, хоча я зробив все відповідно до інструкцій, але через 30 хвилин він перетворився в камінь. Як розповіли пізніше в магазині 2 коіпонентний клей слід розвести на порції. Але бітумні виробники не пишіть, що в інструкції.

Натюрморт

Мій ремонт. Заміна паркету р.

Використовується паркетна підлога.

Мій ремонт. Заміна паркету , Україна

У спеціальних випадках натягував за допомогою жемзки. Він трохи поїхав в фанери і підтягував дошку, але це потрібно тільки для укладання 1,5 дошки.
Так покупка спеціальних наборів для укладання не має сенсу.

Мій ремонт. Заміна паркету доб.

Що таке фінал. Укладання без підготовки береться 2 дні.
Гаразд, дякую за прослуховування.

Джерело: http://