Олімпійські бойкоти та церковні відповіді

Вівейн Редінг, Європейський Уповноважений з правосуддя, відмовився від відвідування Сочі Олімпійських ігор цієї зими.
Причиною відмови Читання було право заборонити просування геї та лесбійських сексуальних відносин серед російських дітей. Європейський Уповноважений не має намір бути присутнім в Росії до зміни російського законодавства.
У день до того, як він був відомий про відсутність у планах Президента Франції відвідати Росію, і минулого тижня виявилося, що Президент Німеччини не буде відвідувати Сочі ігри.

Московський Патріархат консультував західних політиків, які оголосив бойкот Олімпіади в Сочі, нібито через пригнічення геїв в Росії, вирішувати реальні проблеми.
«Це буде краще, якщо ці джентмени протестували проти масового вилучення християни на Близькому Сході, адже голоси цих європейських політиків у захисті християн, які забиті, загиблими, голову яких не почули.» Коли нуни абдукуються так званими сирійськими опозиціонерами, весь громадський німий, вони не зацікавлені в ньому, митрополит Хіларіон, голова Синодального відділу зовнішніх церковних відносин (DECR), сказав він.
Я думаю, що це дуже добре, що такі люди не будуть присутніми на наших спортивних заходах, нехай вони живуть в гетто, вони намагаються створити для себе. Митрополита – це життєдіяльність для тих мільйонів людей, які є хостами сатанової та антихристої політики. За його словами, сьогодні такі «станічні» значення накладаються в Європі, і будь-який рапрочемент з Європою буде «необхідно пов'язаний з імпозицією цих норм і ставленням». Це вже відбувається в тих сусідніх країнах, які отримують запрошення на різні види асоціацій з Європейським Союзом, при цьому вони обумовлені прийняттям законів про легалізацію одностатевих союзів і подібних речей. Я впевнений, що є багато людей, які знають про жирність і суїцидну природу цієї політики в Європі сьогодні, і вони, звичайно, виглядають надії на Русі. «Сьогодні наша країна має, фактично, виявився захисником консервативних цінностей, здорового консерватизму в найбільш позитивному сенсі слова. На фоні моральної беззаконності ми бачимо в сучасному європейському суспільстві. й

Франкімовляю, я поруч з положенням Церкви.

Зареєструватися

Джерело: