Ще один мені!

Колісман Олексій Алешин може зустрітися з Новим, 2014 на вулиці. Акуратно, через те, що він вирішив заспівати спортивний комплекс «Олімпік», який не організував місця для користувачів коляски на концерті Мильєн Фермер, через який Олексій практично загинув в печатці. На початку листопада, МК та інші газети повідомили про це сумнівний випадок, і здається, що деякі люди не люблять виступ Алешина в ЗМІ. На другий день відключена людина отримала повідомлення про ... видалення з черг для житла. І тепер він повинен вакантувати житловий простір протягом двох тижнів.

3 фото + текст

Нагадуємо: 1 листопада цього року Олексій Алешин пішов до СК «Олімпійський» на довгоочікуваний концерт для нього Мілен Фермер. Але зустріч з красивим перетворився в кошмар для нього. Пропоновані місця для інвалідів були надані гостям VIP, а також зареєстрованим на танцювальному поверсі. В результаті він пережили штамповані і устілки тих, хто весь час перебігався в коляску. Про цю історію та рішення про засудити спортивний комплекс для зіпсованого концерту розповів багато ЗМІ. І ось сумний стік.

- Наприкінці листопада згадує Олексій, якийсь співробітник відділу соціального захисту населення назвав мене і попросив мене, які скарги я маю проти Олімпійського IC? Я почав пояснити, але здається, що він знає всі обставини справи без мене. Оскільки майже відразу ж попередили: це краще не мати цих претензій, інакше моє життя може бути в неприємності. Я подякував йому за інформацію і сказав, що я вирішив, що робити. І незабаром виникають проблеми.

р.

2 грудня Алішин отримав лист від Московського відділення, в якому він був написаний чорно-білим, що 25 листопада він був вилучений з черги для спеціалізованого житла через те, що підстави зникли. «Оцінені підстави» – це означає, що Алешин перестав бути відключені або лівою Москвою.

З 2006 року Олексій Алешин на черги для спеціалізованого житла. У 2008 році він виділяв квартиру під угодою про використання життєдіяльності протягом періоду, поки він отримав новий житловий простір, обладнаний інвалідним кріслом. Що це, в цій квартирі він може жити під час стоячої лінії. Єдине, що це зробити, щоб відновити житловий контракт. Термін проведення такого розширення прибув 4.

У цей день Олексій Алешин пішов до Департаменту з питань житлово-комунального господарства, сподіваючись продовжити контракт на квартиру і боротися з неперевершеним листом про зняття його з черги.

до У продовження контракту я відмовився, каже Олексій, офіційно тому що я був видалений з черги. Неофіційно, через зв'язок з Олімпійськими. "Too багато PR" Я цитую офіційну, яка сказала мені про справу. Тепер, через те, що я був видалений з черги і не поновлю контракт на існуюче житло, я був замовлений вакантувати квартиру протягом двох тижнів. Де? Невідомо. Зовні, я думаю.

Алешин не збирається відмовитися. Подав заяву до Адміністрації Президента РФ, прикріпили копії листів, рішень, контрактів, розповіли про його історію. Він пообіцяв подивитися в матерію.

- Я не знаю, як довго приймати їх, щоб прийняти рішення про моє питання, але я не маю багато часу. У мене є вакантна квартира від 18 грудня. Тож якщо диво не допомагає мені, я буду святкувати Новий рік 2014 року по вулиці в картонній коробці десь під містом.

Відділ житлової політики міста Москва з метою відмовити у відставці «МК». Хочу вірити, що в Москві є ще сильні сили, здатні захистити від бюрократичної довільності.

www.mk.ru/social/article/2013/12/09/956983-invalida-vyiselyayut-iz-mesti.html

Джерело: