Японія, деталі.

Продовжуємо вивчати Японію. Сьогодні Хочу поділитися деякими моїми спостереженнями. Звичайно, я не претендую кінцеву правду, це лише мої особисті спостереження. Ви можете почути, що наконечник не призначено в Японії. Нерідко кінчики включені в рахунок. Я спробував дати гроші кілька разів і не розумів. У багатьох кафе і ресторанах Вам необхідно сплатити в касі. Ви сидите так, розтягуйте свою руку, попросіть вексель, і вони скажете вам: «Ми не маємо службовців, відправляйте в касовий реєстр на шляху і оплачуйте!»

Є геноцид курців в Японії. Паління практично неможливо на вулиці, потрібно шукати спеціальні місця. Але кафе і ресторани практично скрізь є зони для курців. І в Японії, з якоїсь причини, вона не є на замовлення, щоб поділитися з ahtray.

47 зображень

Для найбільшої частини японська мовить дуже погано англійською мовою. Вони, звичайно, ділігентно навчають його, але в цілому, знання англійської мови в Японії, про як в Росії. Молоді все одно розуміють щось, але в метро з касиром не можна пояснити. До речі, у нас є касира переважно жіноча робота, а в японських чоловіків.

Японці не помітили вас. Якщо ви їдете в японську, яка не знає англійську мову, він навіть не вийде. Ви не знайдете тут. Ти можеш хвилювати руки, можна сказати щось до нього, але він не відреагує. Вони кажуть, що японці дуже хвилюють, що вони не можуть допомогти вам і тому схильні, що вони не чують. Якщо ви починаєте фотографувати японську людину без дозволу. Він навіть не буде виглядати. У будь-якій дивній ситуації, схильній бути каменем.

639250Р. 3700Р.

02. Мар Майже всі державні туалети не мають дверей. Я не знаю, що це викликало. Ви, ймовірно, не повинні захопити брудну ручку, коли ви йдете. Ви зможете побачити її з вулиці. Майже всі туалети в Японії безкоштовні. Знайти платний туалет практично неможливо.

03.03.2014 р. Ось туалет. Вид з черепиці. Ніщо приховує письменника. Звісно, кабіни в жіночому туалеті закриваються, але двері до входу в туалет практично ніколи.

04.03.2014 р. Але перед входом в туалет можна побачити інформацію про окуповані кабіни. Це дійсно зручно. Ви знаєте, де ви йдете.

679850р.

05. У Іноді виникає тактильна карта туалету для візуально порушеного перед входом.

р.

Мар Пиляр в Yokohama

07. Мар Вежа в Токіо

08.03.2014 р. Pillar в Кіото

09.03.2015 р. Це не просто бар, але хай-тек! Тут є сонячні панелі, вони живлять світлодіоди, які висвітлюють вночі.

10. Колонка в передмісті Токіо біля пішохідної переправи. Ви можете сидіти під час очікування трафіку.

5250Р.

11. Магазин Yokohama

12. Нерідкі дерева і чагарники підписані. Ви прогуляєте по клену, і на ній є знак клену. «Що відбувається, якщо ви не підписали дерево?» він запитав. «Не всі будуть запитати, що таке дерево!» Японський відповів.

13.00 р. Є 26 годин в японському день. По суті, іноді заклади писати робочі години в цьому дивному вигляді.

р.

14. Це дорожні ознаки. «Каунт, студенти».

15.00 р. Тактильна плитка на переході

1333434

16.00 р. Тактильна плитка на тротуарі. В цілому Японія веде рекорд на кількість тактильної плитки на вулицях.

17.00 р.

р.

18 років

19.00 р. Дуже крутий перетин в одному з офісних кварталів Токіо

р.

20. Діагональні zebras часто виготовляються в Японії. Дуже зручно.

21. Гумові смуги на бордюрі перед переправкою.

22. Подивіться, як акуратно все робиться.

23. Знаки і навігація в Японії часто вбудовуються в підлогу. Наприклад, тут знаходиться маршрут евакуації. Ми повинні повісити їх над дверима, в Японії можна побудувати їх в плитку.

24. Визначні знаки.

25. Навігація. Два знаки однакові і точки до Кіото. Це має бути дивна помилка.

Р

І ось хороша навігація.

26. Є птахи на одному з парканів.

27. Дорожні знаки можуть бути невеликими і акуратними.

, Україна

28. Сортування відходів - історія. У Японії часто доводиться думати не тільки про те, куди покласти пластик і де ставити папір, але і чи можна обпекти сміття або ні.

29. І, звичайно, японські люки.

доб.

30. Вони красиві.

31. Шапки часто фарбуються

32.

Р

33. Кожне місто має власні люки.

34. Нерідко муніципалітети змагаються, які мають найкрасивішу люка!

598162

35. Лука Бресель

36.00 Р Лука Бресель

37. Лука Бресель

38. Luke в Токіо

39.00 р. Велика люка в Токіо

40. Трамвайна люка!

41. В цілому, в Японії можна зібрати всю колекцію крутих люків.

1645-1997

42.

43.

44.

45.

Вибрати 46 _ Навіть з фотодруком! Türkçe, English, Русский, Українська...

Джерело: