Як ми допомогли собакам

Цього разу я хочу поділитися з вами. Історія буде про мене і дітей, які збирають їжу для Rottweiler Shelter. Більше того, як ми доставили цю їжу собакам.
Я добре розумію, що зараз в моєму напрямку полетіти стріли з ненависті собак, так з усім відповідальністю Я проголошую, що ніхто не мене і дітей, всі здорові, і я порубати з щастям, від реалізації, що принаймні трохи ми змогли допомогти їм.
Також горять очі дітей.

Ви можете попросити, чому укриття Rottweiler? Я відповідав, що це в межах пішохідної відстані. І так як ми не маємо можливості перевозити зібрану їжу транспортом, нам довелося робити, як ми робили. Тексти пісень, а це означає: Вони були буквально перетягування себе. Набридло, холодно, але варто.

Це буде близько 30.

Як тільки ми приїхали, ми привітали рідними.
Їхній запах дуже добре розроблений, тому що вони дивляться на пакети і коробки з їжею дуже цікавими.

Тут ми починаємо зберігати наші пакети.

Р

Кількість місцевих гологанів зростає

Херсон

І ось жилет хлопець. Він прийшов близько, сказав hello, показав повагу.

Як видно, що ситуація в притулку Rottweiler залишає бажати кращого.

Детальніше

89366

І тут. Але колектив притулку не розгублений, посміхається і присвячується своїй улюбленій причині. По-перше, я можу побачити це.

Тепер повернемо до себе Rottweilers. Я не пам'ятаю, що історія пов'язана з конкретною собакою, тому я розповість про те, що я пам'ятаю.
Тут ми вітаємо дружня собака.
(Апологія для фото.) Зйомка була дуже турбувати барами. Ось чому це сталося.

Укриття коментує,
до І це Jura.
- Юра? Дуже дивна назва для собаки.
Ми отримали телефонний дзвінок, що собака залишилася прив'язується до дерева поза магазином. Ми побили її - ми не залишили її там.
до Чому це Юрасика? - Ми не зупинилися.
А! Так це був космічний день!

Вони подруга. Вони добре обираються. Є ще одна пара собак в одному корпусі. Ми сказали, що ці хлопці були донорами в деяких закладах. Вони врятували більше одного життя собаки. Після цього, як непотрібні (ми всі старі, вони надіслали до муніципального притулку, де всі види моральних фейків (Я не боятися цього слова) лікували їх дуже погано. Що таке, вдаривши собаку на голову лопаткою нормально. Один з них має червоні очі з тих пір. Але зараз ви не повинні турбуватися про них. Вони полюбляють, і бо вони люблячі люди і вірні друзі.

На додаток до пюре Rottweilers, є особи з домішками у притулку. Я маю на увазі, змішаний. Як це милий один.

Також собака з поганою координацією. Дуже патологічний. Але вона дуже люба, насолоджуючись життям.

Rottweilers люблять смачні страви - сушені легені.

Шукайте, як по-справжньому він.
Ця порода є одним з десяти найбільш розумних собак.

Я пам'ятаю пару собак в одному клітку. Яким чином не було?
«Я зима», – каже він, «і там були собаки.» У с. Туалеті відчували собаки або що-небудь і поховали. Так як це було дуже холодно і всі маси заморожують, собаки сіли в цьому отворі без падіння до дна. Потім ми знайшли їх, відійшли. Так вони стали асорті.
(assorti - сорт - туалет)
Хороші асоціації
Діти?

Вони є.

Для співробітників притулку собаки є дуже хворим і нетерпним предметом. Не довге тому вбили всіх собак в області.
Ці люди називають себе людьми. Не відкинувшись від мертвої тварини, яку ви загинули, є людом. У найближчій зоні ми очищаємо їх самі, сказав персонал.

Ось ще одна картина.

З цуценят був навіть молодий мама. Але я не встиг на фотографію його - малюк відійшов у вкриту ікру. Вони були знайдені в холодному лісі взимку. Хтось кладав мати в лісах, які проживали.

Це все.
Собаки можуть відчувати себе. Вони ніколи не лежать, тому що їх очі не лікуються.
І побачив він.
Ми дуже вдячні колективу притулку. Вид, бійці для ідеї, з відкритим серцем. Кожна людина з літерою столиці.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Я сподіваюся змінити речі. Я вірю, що все в нашій країні ще не було втрачено.
Все гарне!

Джерело: