Педс захопив 2 млн

Пам'ятайте танці собаки в Караганді?
Упродовж місяця відео, в якому на YouTube на YouTube з’явився чотириногий охоронець.

Нещодавно інтернет-аналітика оцінило тварину за $ 300,000!
Власник собаки Надія Миронова не чекав такого успіху. За її словами, ніхто навчив крок до танцю. Його здібності зароджують. Собака збиває ритм з хвостом і лапою, регулюючи музику. І в той же час можна вирізати, співати разом з художником.
Власники собак не думають про те, щоб заробити гроші на популярності свого вихованця. Ви можете мати! Так, наприклад, власник кішки Siamese Grumpy Cat, який став популярним в Інтернеті завдяки своєму жорсткому вигляду, тільки від продажу сувенірів з домашнім улюбленцем, заробив близько 60 тис. дол. Ще більш популярний крок.
- Коли я побачила крокок, я зрозумів, що мені довелося знімати свій танець і поставити його в Інтернеті, говорить електрика Куат Шайхметов. - Зараз мій телефон не зупиниться. Про собаку тримають люди. Тим не менш, власник Рогозу не хвилюється про те, що собака танці втратить свою репутацію зло-соба. Головною функцією є захист будинку. Непровітовані гості зустрічають барком, що робить його зрозумілим, що жарти погані з ним.

Для тих, хто ще не бачив.
Йога-Ясо!

доб.

Джерело: