Аптека

На YAP частіше почали з'являтися повідомлення про улюблені фільми та серіали. Я даю собі серію, яка вплинула на мій крихкий розум, що призвело мене до моєї професії.

5 зображень

Farmacia de Guardia є іспанським ситком, який подається на іспанському телебачення на Антена 3 з 19 вересня 1991 по 28 грудня 1995 року. Режисер: Антоніо Мереро.
Серія розповідає про неспокійну сім'ю власника аптеки Люрди Cano. Її сини Чікак і Гільєрмо, екс-людія Adolfo Segura, тато Don Enrique Cano постійно вводять в різні смішні ситуації, кожен допомагає їм вийти з яких: співробітники Lourdes - Pili і Reyes, друзі каталіни і Begonia, сусіди Дони Пауца, Маріквілла, Сандра і навіть сержант Римерали і Марія де ла Енкарна.

Прототип аптеки був справжнім Мадридом аптекою, розташованим на Фермачі Лодо. Сайз Гарціа, Calle Alcalá 148 de Madrid. Адреса аптеки в серії Іспанія, Мадрид, вул. Дака, будинок No 19. Телефонний номер кано аптеки 548-80-30.
У павільйоні телевізійної компанії «Антена 3», для якої був побудований фрагмент житлового кварталу.
У пілотному епізоді 1x01. "Фармація де опікуна" [Фармування на миті] Lourdes говорить Тілі, що вони відокремлені від Adolfo 3 роки 2 місяців і 1 день назад. Але тільки в епізоді 1х30. «Cartas de amor de unos conocidos» Lourdes і Adolfo офіційно розлучення. Пізніше в епізоді 44 першого сезону автононімів Las novias, з'являється, що Lourdes і Adolfo, хоча живий, не розлучається і нареченої Adolfo приходять запитати про розлучення. І в епізоді 49 «Хіо Путатове», «Лурди сам говорить Адельфон, що час його розлучення.
28 грудня – «День шоків» в Іспанії, аналог Росії 1 квітня. Що присвячений серії 1x51. "Los Inocentes" ["День тижня"].
Автор і директор серії Antonio Mercero періодично з'являються в ролях ауді співачки і відвідувача в аптеку.
Перший екранний зовнішній вигляд Antonio Mercero на початку серії 1x04. "Я amiga la bruja" ("Я друг є відьмом") Він грає відвідувача, який просить ліки від хропіння.
Жозе Соріано (Грандфатер родини Cano) грали в серії не тільки дідусь. Серія 1x26. "El senor de la limpieza" ("The Cleaner") він грає роль підробки Modesta.
Актриса Ампаро Морно, яка відіграла роль ексцентрового жиру Марикілля, попередньо зірвала роль камео разом з Джекі Чаном у фільмі Дінер на Колесах (1984).
З 19 вересня 1991 по 28 грудня 1995 року отримала найвищий рейтинг історії іспанського телебачення в Іспанії.
На фестивалі телебачення і кіно в Мадриді присуджено чотири нагороди. Золота медаль присуджена відмінній акторській роботі Conchi Cuetos (Lourdes Cano) і Carlos Larranhaga (Adolfo Segura).
З 169 епізодів серії: Concha Cuetos (Lourdes Cano) грали в 162 епізоди; Карлос Ларреняг (Adolfo Segura) грали в 149 епізоди; Miguel Angel Garzon (Kike Segura Cano) грали в 132 епізоди; Юліан Гонзалес (Guillermo Segura Cano) грали в 154 епізодах.

Звісно, всі герої любили. Але більшість з усього, мені сподобалося екс-люда апотекарного Адельфона, чарівний крокок.

У березні 2010 р. вийшов повнометражний фільм – «Продуктна аптека». Останній годинник (Farmacia de Guardia, La última Guardia, 2010), на основі телевізійного серіалу, що містить основні актори колишнього лінійного ряду. Плівка навряд чи може називатися продовженням серії - режисером фільму не є Мерсеро, екіпаж також не той, що знімається оригінальною серією. Зроблено спробу подивитися в долю персонажів після 15 років - в трактуванні авторів виявилося, що всі персонажі прожили своє життя дуже невдало.

Не буде доставлено атмосферу радості і свята, яке зацарював під час перегляду цього дива. Серія дійсно хороша і якість.
Деякі фрази навіть пішли вірусними. Мій улюблений на себе, Romerales!

Я рекомендую всім дивитися перші серії. Дякую за прослуховування, я зробив.

Матеріали, взяті з Вікі.

Джерело: