Моя радянська техніка!

Я живу в Ростовській області і тому радянські мотоцикли. Java, Izh, схід сонця, Урал, Дніпро, мопеди та ін. не були Я згадував, що я і хлопчики мучать на Java і були неймовірно щасливими! Наші батьки часто заподіяли нам, відійшли наші ключі, але ми все ще подали наші машини з гаражів, застрягли нігті в запаленні або зайняли ключі, і вибігли по сусідству. Це був щасливий дитинства, тому що ми не сидимо біля комп'ютерів, і застрягли в гаражах з друзями. Тоді для нас, можливо моторне масло і 10 літрів 80-го бензину були щастя, тому що ми могли їздити, їздити і їздити знову. Звісно, було багато нещасних випадків і падає (від 14 до 16 років). Я зловив мій блискучий себе! Я почула свою шкіру майже кожен місяць! Але це не припинило мене! Чи може хтось зрозуміти? Дуже дякую! Упорядковані забіги з друзями (перетягувати маршрути). Були парі. Дівчата просять їздити з вами і ви відчували себе справжнім велосипедом!

Багато мотоциклів, які пройшли через руки, але я був єдиним, хто залишився вірним. Це Java 350 6B (1983 реліз). Червоний ковтання, який все ще працює як годинник. Я пішов через багато з нею і вона ніколи не пускає мене!

О... це був час !!!

Ось картина My Java А потім мотоцикли я мав! Хто з них росте зараз!

...

Маленькі клейкі наклейки брата)

Ще один Java продається 3 роки тому!

Сонце!

...

Ху) викопавши мопеду фото! Сукні, але!

Джерело: