699
Історія човна або мого друга
Для водних видів спорту ми придбали мотоцикл Sarepta в 2006 році. Після того, як ми чортили її, вона була продана другу, який тільки бачив викрутку в кіно за 30 років.
21 фото.
задній вид, водяна гармата лопата, Двигун Ford 90 к.с., швидкість 60 км / ч
Але замість того, щоб витрачати час, як це:
Ми звикли витрачати час на те, що)
експлуатація була сильною
за право їздити, в тих рідкісних моментах, коли корабель пішов самостійно, була серйозна боротьба.
р.
Суд зазвичай перемістив, як це.
АЛЕ!!! в одній точці, для того, щоб порадувати свою леді серця, наш друг «IT», повністю незнайомий з роботою рук, вирішив купити корабель цього судна) ми робили ху ... і хмару ремонту, включаючи столицю двигуна, доопрацювання водного гармати, заміну стартера і т.д., але це не виправдав його.
Спочатку він змінив рульове колесо !!! й
Тоді я вирішив поставити зовнішній вигляд для того, щоб змінити місця і почав навчання в живопису.
Нарізають 58 шарів фарби, наносять з 1975 року, вони близько місяця.
поганий "Сарепта"
Потім вони змінили місця, підлоги.
І забарвили судно.
Водка використовувався, поки що я пам'ятаю, щоб витирати пташиний щит.
Ось один дупа, витирає інший кицька вішка.
В кінці, долаючи всі труднощі і літо)
щасливий білий птах
Але, як кажуть, «стара леді страждала за короткий час на високовольтних дротах», я не пам'ятаю, що поломка була, але наш комрад, на нашому новому човні, довелося перетягнути поганий до човна замість душі риболовлі.
відмова
Ну, приїзд відра на місці розселення відро) моральність: що не робити заради дівчини, до речі - в нинішній дружині нашого другу
p/s: до речі, ми купили швидше, більш потужний, більш дорогий пластиковий відро, але як він загиблий берег на перший день після покупки, і всі нездужання є ще одним оповіданням.
Всі фото
Джерело:
21 фото.
задній вид, водяна гармата лопата, Двигун Ford 90 к.с., швидкість 60 км / ч
Але замість того, щоб витрачати час, як це:
Ми звикли витрачати час на те, що)
експлуатація була сильною
за право їздити, в тих рідкісних моментах, коли корабель пішов самостійно, була серйозна боротьба.
р.
Суд зазвичай перемістив, як це.
АЛЕ!!! в одній точці, для того, щоб порадувати свою леді серця, наш друг «IT», повністю незнайомий з роботою рук, вирішив купити корабель цього судна) ми робили ху ... і хмару ремонту, включаючи столицю двигуна, доопрацювання водного гармати, заміну стартера і т.д., але це не виправдав його.
Спочатку він змінив рульове колесо !!! й
Тоді я вирішив поставити зовнішній вигляд для того, щоб змінити місця і почав навчання в живопису.
Нарізають 58 шарів фарби, наносять з 1975 року, вони близько місяця.
поганий "Сарепта"
Потім вони змінили місця, підлоги.
І забарвили судно.
Водка використовувався, поки що я пам'ятаю, щоб витирати пташиний щит.
Ось один дупа, витирає інший кицька вішка.
В кінці, долаючи всі труднощі і літо)
щасливий білий птах
Але, як кажуть, «стара леді страждала за короткий час на високовольтних дротах», я не пам'ятаю, що поломка була, але наш комрад, на нашому новому човні, довелося перетягнути поганий до човна замість душі риболовлі.
відмова
Ну, приїзд відра на місці розселення відро) моральність: що не робити заради дівчини, до речі - в нинішній дружині нашого другу
p/s: до речі, ми купили швидше, більш потужний, більш дорогий пластиковий відро, але як він загиблий берег на перший день після покупки, і всі нездужання є ще одним оповіданням.
Всі фото
Джерело: