Британські сухі раціони

Кожен самореспективний табір повинен мати картину своєї їжі.

Ніч У мене є сухий раціон з відділу оборони України для обіду, 24-годинного раціону No 17.

Я сподіваюся це цікаво. Я бачив пакет 6 відгук, це легко Google. Цей час, інший варіант.

CDPV. 35 фотографії.

Р

Британські сухі раціони No 17.

Харьов 4000-калорійність.

Цілодобові раціони.

Ціна 17 Scotch фунтів.

Ціна аналогічної в Москві становить 1400 рублів, близько 27 фунтів. Логічно, я йду.

Термін придатності невідомий, зведений до 5 років, але шахта каже: "до серпня 2015 року"

Ось ми йдемо. Упаковка: картонна коробка з кольоровим друком:
Кольорове друк вимкнено, але картонна коробка незручна. Що робити з нею?

Яскравава якість картини, але точка полягає в тому, що дієта не менше 4000 ккал, і потрібно нагріти гарячою водою.

Меню Для тих, хто не знає мову наших потенційних союзників:
Цинамонний бункер;
суп з беконом і квасолею;
Макарони та курка;
Вишневий бункер;

Змащені яблука;
Шоколадні печиво;
варення полуниці;
Карамельна солодкість;
горіхове масло;
Муслі солодкість;
солодкість полуниці;
Льодяники;
Горіхи;

Ізотонічний напій;
Зуко "чорні смородина";
Зуко "тропічні фрукти";
Зуко "черрі";
Кокоа?

Пиво Білий (девіл знає, що це, я не поставив його)
Кава?
Чай?
Антисептичний засіб для води;
Кетчуп?
цукор;
Напкіни;
Матчі;
Гум;
мокрі серветки;
ложка;
Пакет;

Все це різноманіття можна побачити в наступному малюнку:

р.

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

На зворотному боці меню анкети: "Похід або дискотека".
Я подумав про відправлення його, а потім я бачив, що я мав показати мій блок попадання, тому я вирішив не ризикувати.

Тепер підійдемо до точок:
1) Суп з квасолею

(2) Усередині

Добрий суп. Багато бобів, або деяких інших бобових, а також шматочків бекону. По суті, за російськими стандартами, це не суп, але рагу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Пишіть британський плюс можливість варити бобові, які в Росії не знаю, як.

Дивись, як накладки, зручно, хоча не прогрівається. У комплекті немає нагрівача.

2) Зуко чорна смородина. Пакет двох російських окулярів. Колір можна побачити на фото, консистенція є нормальною. Він добре смакує, практично не хімія. Варто закохати у фламці, оскільки не допускається ніяких келихів.

12.

13.00 р.

Наповнювати його в національній парафернійлії типу чашки.

3) Ні хліб. Всі Я чекав деяких армійських гачок або печива, але є тільки один вівсяний cookie, великий для варення, але не для супу. Особливо незрозуміло, куди покласти масло арахіту.

4) Немає хліба, нехай зайде на список. Макарони і курка. Стійка не передбачена, але пакет компактний. Зроблено в Таїланді за замовленням Данії. Що таке Англія?
Відкриття легко, як прогріти - знову незрозуміло.

17.00 р.

18 років

Це смачно, не скаржаться, але пакет дуже незручний. У штаті ложка не стирає до кінця, нездатна сльозитися. Потепління - це все більш некомфортно.

5) Зуко вишня. Складно відрізнити від чорної смородини.

р.

6) Цинамон пучка.

21.

Не підберіть на мене. Бунь як бункер. Так м'який, солодкий. Як навчаються виготовляти несухий хліб – це окреме питання, але для технології scoot.

Зауважте, що є тільки два поживні страви. Я можу сказати, що енергія солдатів буде отримувати свої швидкі вуглеводи, з яких є багато. Але все ще.

Ми плавно переходимо до десертів. Є багато. Давайте зробимо чай / чай. Я не фанат кави, але цікаво, що є два різні для вибору - Nescafe і Kenco. Також зверніть увагу, що є дві кави і чотири молока. Ще два для чаю. О, ті Бріц. Чай не міцний, але добре смакує. Не російська, звичайно,
Ми залишимо молоко британським.

(7) Вишневий торт:
Як корицею, виготовлений в США

Зустрінеться з мішком кремнію гель ...

Є верховенний пиріг.
Вишня добре смакує з хімією. Немає скарг про тест.

(8) Печиво вівсяні вже згадували з полуничним варенням додано:
Печиво невідомого походження і варення з Франції.
І смак чудово. З повагою

р.

28.

29.

9) Свердла фруктова солодкість. Виготовлений в Данії.
Не подивіться на вигляд, досить смачно. Я розумію це джерело вітамінів.

А) Ще один вітамін солодкий. Вони вже продув її. Немає скарг. Зроблено знову в Данії.

р.

B) Печиво і варення. Данія джем, їх печиво, дякую Богу, їх Британію.
Я не можу сказати нічого. Для десерту занадто свіжі, для балетів в них додатковий шоколад.
Ні. Це океї, щоб пити чай з ними, хоча. Вони разом з фотографіями.

33.

К) Відкрито енергетичний напій, який, згідно з написом, має підвищені водні властивості, залишається незакритим. (Заборона заборони.) Льодяники (свіжають солодкі сьогодні) і горіхи (і що їх бачити, горіхи – горіхи: арахісу і невеликий мигдаль).
На фото
Резюме: Дієта "для дівчаток". Лоти цукерок, лоти бунців. Я не збираюсь, що це знову. Швидке вуглеводи хороші, але на дорозі «в поле» потрібно щось більш значне. Я навіть не зателефоную їй цілодобову дієту.

Плюси: компактні, смачні основні страви.
Склад: маленька їжа, не нагрів, незручна упаковка, надзвичайно дивний склад.
За словами птових слів з Інтернету, вона схожа на дієту поганого хлопчика. Куряча бочка і корзина солодкого печива.
Файли cookie просто відсутні.

Як бонус, є мета в нижній частині коробки.

р.

Я думаю, що ви можете стріляти її і відправити її в HQ, щоб зробити їх всім щасливим для вас.

У ящику є ручна рециркуляція. Вигорніть обов'язково в дизель, і ні в якому разі в бензині. У разі детонати. Акуратно, співвідношеня дієти в ряді капітана.
English, Українська, Français...

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное