455
Російський вірус.
Це те, що я розповідаю вам. Не можна завоювати Росію. Два тижні в Росії - і ебать - вже тягнеться на балалаїку, щоб грати і живити ведмедя горілка.
На місяць після повної окупності Росії елітний блок ВМС САЛ...
-Джон!
Немає відповіді.
-Джон!
Немає відповіді...
до А де буде слухняний щоденник? John, ебать ви!
Що?
- Хулі хо! Чому є ведмедики в області?
- Так що? Так ебатьери можуть ходити і ведмеді не можуть? Водка була привезена.
- Зареєструйся! Де горілка?
до У пастку, дівчині! Останній раз на вулиці зліва — розвідувальна компанія спробувала все і продаляла дві ємності Абрамс фермера, як це — колгоспник.
до І ебать своїх танків? Чи є він терорист?
до Драйвер трактора. Він отримав насіння, а трактор зламав. Там він, світиться.
Що таке наш дрон, що робить над полем?
На жаль, не випадково пахнуть посіви, ми позиціонуємо його.
до А ось тут?
до Є мішок стоячи... Так само, як і дитина. Учора, ручний бойовий інструктор отримав кам'яну.
до Що сталося з ним?
- Спробуйте боротися з ведмедем.
О, Може Шит! Чи помер він?
- Ведмідь?
до Ні, наш інструктор!
- Чарлі це? Ні! Спочатку він закопував ведмедя і вони сміхалися півдня від мультфільму Winnie Pooh. Потім Чарлі навчають ведмедя танцювати танго. Потім вони відвертають горілку і пішли на змагання Балалаїка з сольною програмою.
до Ох, травневий привід! Де хлопці? Навчання?
Про нас Вони допомагають фермеру сівалкою.
до Але чому?
Садівник пообіцяв навчити їх «покинути місячну».
до Так чому б не сказати? Я теж захожаю.
- Майки!
Так?
Зайдіть на склад і отримайте десятки лопаток для фермера і три мішки добрива.
до Де ми отримуємо добриво?
Я не знаю, що наш капетер взяв на себе допомогу офіцера, що це – Я не знаю, але тепер у нас є все на складі.
до Що таке «в принципі»?
Що означає, що якщо щось не означає, це буде скоро, будь-який з них за гроші, sir!
З звіту командира окупності НАТО генерала МакАртуру в Росії.
« » » » » » » » » » » » » » » Так, motherfucker, не скажеш мені те, що я повинен зробити тут, ви чорти англійські свині! Я ебать показати вам мій мати! Ви fuckin’ дізнатися, як їсти з мене!
Світовий єврейський конгрес. Виступ J. Rockefeller Жр.
Повна помилка в повному обсязі запроваджувати сили НАТО. В результаті ми втратили понад 90 відсотків елітних військ з повним озброєнням, і тепер маємо противника з найбільш досконалою зброєю і бойовим навчанням. Про те, що агресія Росією у відповідь на свою окупацію не стежить за тим, що Іванс захопив нову неспроможність. Необхідно провести спеціальне дослідження грунту, повітря і води з території Росії. Необхідно, щоб дізнатися, що протягом місяця, робить будь-яку людину типовою російською.
Десь в Валгалі.
- Все правильно, Одін, залити його!
до Як ви, Отець Сварог, тягнути такий трюк? Щоб похизувати всі землі світу на російську землю?
до Це не так важко, легке. У зв'язку з російськими народами було складно приїхати до договору, щоб не зловживали безвісти. Ось чому атака в понеділок була зроблена. Так що російська людина з хорошою причиною не може йти до роботи. Мара! Мара, приїхати сюди!
- Випивання, алкогольні напої? Що ви зателефонували?
до Не пийте, ми заготуємо! Я бажав похвалитися вами, Мара, за чудовою погодою, за нічні пісні, за серпеньянську купу, яку полунав в російську віру.
до Дякую, звичайно, батько Сварог на хорошому слово, тільки ці супостати були досить і інші речі.
- Ну? Ну?
до У ванну запарюють червоні дівчата, не зіпсовані гліконом, подрібнюють, збирають горілку, а вранці квас і обсмажують п'яний. Це магія!
Що тут приїжджає повстанець. Поцілунки... Я навчаю вас французькою наукою.
до Вимкніть мене, jackass, не грати сексуально для мене! Вам потрібні більш чорні нігери, в той час як мама в шлунку відбілюються, але розум, щоб навчити ...
р.
Джерело:
На місяць після повної окупності Росії елітний блок ВМС САЛ...
-Джон!
Немає відповіді.
-Джон!
Немає відповіді...
до А де буде слухняний щоденник? John, ебать ви!
Що?
- Хулі хо! Чому є ведмедики в області?
- Так що? Так ебатьери можуть ходити і ведмеді не можуть? Водка була привезена.
- Зареєструйся! Де горілка?
до У пастку, дівчині! Останній раз на вулиці зліва — розвідувальна компанія спробувала все і продаляла дві ємності Абрамс фермера, як це — колгоспник.
до І ебать своїх танків? Чи є він терорист?
до Драйвер трактора. Він отримав насіння, а трактор зламав. Там він, світиться.
Що таке наш дрон, що робить над полем?
На жаль, не випадково пахнуть посіви, ми позиціонуємо його.
до А ось тут?
до Є мішок стоячи... Так само, як і дитина. Учора, ручний бойовий інструктор отримав кам'яну.
до Що сталося з ним?
- Спробуйте боротися з ведмедем.
О, Може Шит! Чи помер він?
- Ведмідь?
до Ні, наш інструктор!
- Чарлі це? Ні! Спочатку він закопував ведмедя і вони сміхалися півдня від мультфільму Winnie Pooh. Потім Чарлі навчають ведмедя танцювати танго. Потім вони відвертають горілку і пішли на змагання Балалаїка з сольною програмою.
до Ох, травневий привід! Де хлопці? Навчання?
Про нас Вони допомагають фермеру сівалкою.
до Але чому?
Садівник пообіцяв навчити їх «покинути місячну».
до Так чому б не сказати? Я теж захожаю.
- Майки!
Так?
Зайдіть на склад і отримайте десятки лопаток для фермера і три мішки добрива.
до Де ми отримуємо добриво?
Я не знаю, що наш капетер взяв на себе допомогу офіцера, що це – Я не знаю, але тепер у нас є все на складі.
до Що таке «в принципі»?
Що означає, що якщо щось не означає, це буде скоро, будь-який з них за гроші, sir!
З звіту командира окупності НАТО генерала МакАртуру в Росії.
« » » » » » » » » » » » » » » Так, motherfucker, не скажеш мені те, що я повинен зробити тут, ви чорти англійські свині! Я ебать показати вам мій мати! Ви fuckin’ дізнатися, як їсти з мене!
Світовий єврейський конгрес. Виступ J. Rockefeller Жр.
Повна помилка в повному обсязі запроваджувати сили НАТО. В результаті ми втратили понад 90 відсотків елітних військ з повним озброєнням, і тепер маємо противника з найбільш досконалою зброєю і бойовим навчанням. Про те, що агресія Росією у відповідь на свою окупацію не стежить за тим, що Іванс захопив нову неспроможність. Необхідно провести спеціальне дослідження грунту, повітря і води з території Росії. Необхідно, щоб дізнатися, що протягом місяця, робить будь-яку людину типовою російською.
Десь в Валгалі.
- Все правильно, Одін, залити його!
до Як ви, Отець Сварог, тягнути такий трюк? Щоб похизувати всі землі світу на російську землю?
до Це не так важко, легке. У зв'язку з російськими народами було складно приїхати до договору, щоб не зловживали безвісти. Ось чому атака в понеділок була зроблена. Так що російська людина з хорошою причиною не може йти до роботи. Мара! Мара, приїхати сюди!
- Випивання, алкогольні напої? Що ви зателефонували?
до Не пийте, ми заготуємо! Я бажав похвалитися вами, Мара, за чудовою погодою, за нічні пісні, за серпеньянську купу, яку полунав в російську віру.
до Дякую, звичайно, батько Сварог на хорошому слово, тільки ці супостати були досить і інші речі.
- Ну? Ну?
до У ванну запарюють червоні дівчата, не зіпсовані гліконом, подрібнюють, збирають горілку, а вранці квас і обсмажують п'яний. Це магія!
Що тут приїжджає повстанець. Поцілунки... Я навчаю вас французькою наукою.
до Вимкніть мене, jackass, не грати сексуально для мене! Вам потрібні більш чорні нігери, в той час як мама в шлунку відбілюються, але розум, щоб навчити ...
р.
Джерело: