Неросійське місто

Учора я мав намір поїсти пиво і їсти смачним кермом в чудовому ресторані в центрі Петро. Пиво було добре, колесо було добре.

Так я вирішив прогулятися по центру міста. Ну, по-перше, я не ходив по центру протягом тривалого часу, і по-друге, я просто хотів дихати, як ви розумієте, найчистіший Санкт-Петербург повітря.

Я прогуляюся, я щаслива з пасерами. Я можу побачити, що Петрос не серед них. Увечері, центр міста, що знаходиться в центрі Петра, знаходиться майже не російська мова.

Я зловила машину. У деяких видах недбалого бука припиняється. Я сидю всередині і є індійська версія Taxi 3. Весь автомобіль знаходиться в деяких фенеках, кермовий круг перетворюється, а також спорт, старі спортивні сидіння.

І водіння чітко не російським водієм. Вимкнено, молодий Узбек. Молодий хлопець на відставку назад, який легко і без зусиль приводить з центру на північ до 400 ре.

Я був чудесним, як я прийшов, як я вирішив. І він, в риториці, що прийшли до успіху, розповів про свою дивовижну історію.

Я жив у селі Узбек (Я дивлю, якщо ви чули про Петра?). Німецьке навчання, без російської мови. Я прийшов тут 3 роки тому і почав їздити. По-перше в районі метро, потім, після вивчення російської мови, почав їздити по місту. Він живе в кімнаті з хлопцями, як себе. Він хоче працювати як фіксатор в авторемонтному цеху. У Узбекистані дівчина, що принесла тут.

Він, до речі, розуміє, що вони є мігрантами і в цьому житті він не світить нічого, крім барана або завдання в майстерні (як підшлунок кар'єри). Але він і його дружина є переселенцями, і його діти стануть Петербургами. І виходить, що вони проводять свою молодь на забезпеченні того, що діти живуть в якомусь гідному місці на гідному рівні.

Ми працюємо з ними найближчим часом.

П.С. Я зробив.
Головна

Джерело: