Замок Брокен

Я просто думав про розміщення моєї історії про замок сьогодні, я сподіваюся, що ви приймаєте його позитивно. Оригінал-липень

13 зображень
Китайська промисловість виробляє все. Один з них був замок. Красивий, хром.
Як це:

Після зими він відмовився від відкриття воріт власникам. А, він відчинив непристойно, примхливих і доводилося допустити його до цього. З персуазії на її поверхні були сліди.

44656679

Боротьба з іноземними воротарами не була включена в будь-які плани, згідно з цим захоплюючим шматком, я не буду боятися цього слова, метал, був замінений російською, і неприпустимо розум прийшов з ідеєю розбирати продукт монголоїдного раси. Яким був шліфувальний верстат, який вибрав, хоча не було спеціальних інструментів.

Коли я збив корпус в центрі замку, де знаходиться головний циліндр, я спробував не пошкодити механізм, щоб побачити і фотографії пізніше.

(Рівне)

Довгий замок не довгий, замок зливається з м'якого металу, що є недоліком. Власне, метал навіть почав обсипати себе, потім.

І після шліфування металу з одного боку і за допомогою універсального інструменту «хаммер», пара не сильного удару я розщепила тіло навпіл.

Всередині, до мого сюрпризу було зібрано пластиковий циліндр, в якому зібрані диски, що визначають появне поєднання і де вставляється ключ.

З одного боку пластиковий циліндр замка має канавку, для вільного ходу дискових штифтів, які дозволяють вставляти і перетворити ключ в замок.

З іншого боку, циліндр має канавку для поздовжнього шпильки.

Коли диски підкладаються в правильному положенні при повороті ключа поздовжній шпилька впаде в порожнистий отвір і дозволяють весь пластиковий циліндр перетворювати.

Ви бачите, в кінці сторони біля нас, відрізається відрізок поверхні. Це ріжучий, що дозволяє двома кульками не заважати викиду дуги. Я звернув, schematicly, стан, де може пересуватися дуга. Так відкривається замок.

Зняття циліндра, диски з'явилися на очі, в верхній частині покриті оксидами і брудом, застрягають до пластику, не дозволяючи ключеві включити.

Я поставив диски для замовлення. У верхній частині шпильки обмежити безкоштовну проїзд, в нижній частині ніші, де поздовжня шпилька не зникає. Право є тим же шайбою, щоб зробити ключ простіше повороту.

Джерело: