452
Дембел альбом.
Фотографії вже бачили життя, тому якість хоче бути краще.
35 фото bobrikstas
2,2 км
179895
3. У Ось майже вся частина, крім тих, на обов'язкові - тільки 200 осіб були більш ніж половина з них були офіцери і ґрантові офіцери - як командир platoon лейтенанта полковника - як це!
4. У
5. Умань Я служив на каналі зв'язку - він виглядав так -- там не було навіть підвал - коли я був там в 2005 році.
6. Жнівень Ось я на ганку комунікаційного вузла.
7. Про нас Наліво напис - технічна будівля.
р.
8. У Я подається на телефоні (класифіковане обладнання зв'язку) таким чином виглядав як мій апарат — на миті на зсувах — 6 годин.
9. Навігація Після того, як депутатський політик повернувся в середині ночі, після чого я відзначив в бойовому аркуші - залишив лист пам'яті!
10. Барраки - тут ми скидаємо - тепер тут школа - діти навчаються !!!
11. Кошик
12. Мийка кухні виглядає так!
13.00 р. Тут був спортивний зал, де грали волейбол - він ще там - відновлений! (100 днів до замовлення) Автор пише, що він не був призначений для них, щоб вирізати їх волосся, коли залишилося 100 днів до замовлення.
14.
15.00 р.
16.00 р. Був клуб, де вони показали фільми і відео - на балконі коробки режисера
17.00 р. Паління
18 років У зв'язку з тим, що всі не змогли взяти фотографії за складами - з яких ще відкривається вид на море, до якого було 1,5 км (на правій медичній одиниці).
19.00 р.
р.
20.
21.
22.
23.ДБМ Травень.
24.
25. в класі Gumist.
26. Вони кладуть дерево на новорічну ніч.
27. Вимикаючи єдину ВПС, щоб ніхто не здогадав, що ми робимо тут.
28. Ми часто пішли в печеру Нью-Атхос.
р.
29.
30. У Сухумі, вони пішли фотографувати на коніді - там вони також показали фільми і друковані фотографії.
р.
31.
_ Новини
32.
33. На пляжі з великим пляжем лежав голова апаратного забезпечення.
34. Костя є місцевим.
35. Це його. Дуже дякую.
р.
Джерело:
35 фото bobrikstas
2,2 км
179895
3. У Ось майже вся частина, крім тих, на обов'язкові - тільки 200 осіб були більш ніж половина з них були офіцери і ґрантові офіцери - як командир platoon лейтенанта полковника - як це!
4. У
5. Умань Я служив на каналі зв'язку - він виглядав так -- там не було навіть підвал - коли я був там в 2005 році.
6. Жнівень Ось я на ганку комунікаційного вузла.
7. Про нас Наліво напис - технічна будівля.
р.
8. У Я подається на телефоні (класифіковане обладнання зв'язку) таким чином виглядав як мій апарат — на миті на зсувах — 6 годин.
9. Навігація Після того, як депутатський політик повернувся в середині ночі, після чого я відзначив в бойовому аркуші - залишив лист пам'яті!
10. Барраки - тут ми скидаємо - тепер тут школа - діти навчаються !!!
11. Кошик
12. Мийка кухні виглядає так!
13.00 р. Тут був спортивний зал, де грали волейбол - він ще там - відновлений! (100 днів до замовлення) Автор пише, що він не був призначений для них, щоб вирізати їх волосся, коли залишилося 100 днів до замовлення.
14.
15.00 р.
16.00 р. Був клуб, де вони показали фільми і відео - на балконі коробки режисера
17.00 р. Паління
18 років У зв'язку з тим, що всі не змогли взяти фотографії за складами - з яких ще відкривається вид на море, до якого було 1,5 км (на правій медичній одиниці).
19.00 р.
р.
20.
21.
22.
23.ДБМ Травень.
24.
25. в класі Gumist.
26. Вони кладуть дерево на новорічну ніч.
27. Вимикаючи єдину ВПС, щоб ніхто не здогадав, що ми робимо тут.
28. Ми часто пішли в печеру Нью-Атхос.
р.
29.
30. У Сухумі, вони пішли фотографувати на коніді - там вони також показали фільми і друковані фотографії.
р.
31.
_ Новини
32.
33. На пляжі з великим пляжем лежав голова апаратного забезпечення.
34. Костя є місцевим.
35. Це його. Дуже дякую.
р.
Джерело: