253
Еволюція ванної кімнати
Продовжити саморобний цикл.
Що ми отримали? Стандарт, холодний, косий туалет, наповнений зверху практично. Тут він є власним і царем заміських земель.
По дорозі, навіть наші закордонні гості відвідали її (американці сербського походження з російським чоловіком).
Ось 30 фото.
2,2 км Я вирішив порізати ванну кімнату, але непросто. Вулиця, і утеплена і навіть з можливістю взяти душ. На аркуші зошита картинка була створена малюнок (листо, атлас).
Матеріал? Моя батько-в-права (дружина дружини) була сантехнікою. Він успадкував пучок іржі старих труб 3-4 різних діаметрів. Вони були відсортовані, відкидані, деякі подовжені. Я перезавантажив багато старих... які я і домогосподарства були неймовірно щасливими. І інвестиції тут на матеріали даного типу - мінімум.
Виберіть місце розташування. Заварити нижній каркас. Це положення.
3. У Нарізаємо 6 піноблоків в позначені ямки на обрамленому піщаному подушці з глибиною 500 мм. Встановіть каркас на гумку з засмаги.
Крім того, неправильне рішення для створення стиків ями (і більше!) проводиться перше. Потім закопують назад.
4. У Ще одна фото татанічного мокрого ткацтва і безтурботної землеробства
5. Умань І більше.
Хто, рубати?
6. Жнівень Ми покладемо хрест в каркасі і стовпи, які перевозяться (наприклад, старий залізо, ви все ще будете корисними для нас)
7. Про нас Робимо верхню консоль, встановлюємо елементи покрівлі (розроблений профіль, пент, поперечні і діагональні елементи - для жорсткості
458740
8. У Ось іометричний вигляд конструкції перед установкою даху
9. Навігація Після установки даху (не захоплюючі), структура збереглася взимку. На зиму вона була утворена як це :
(доб. 3)
10. Дивитися.
11. Потім прийшла весна, плетені птахи і розчісувалися руки (підійшла мотивація з дому і страх відвідання старого туалету). Продовжуємо роботу над створенням зовнішнього вигляду. Старим кутом шкаралупу ставитися в користування.
499 р.
12. І інші металеві конструкції, в тому числі одна і напівметрова ванна (в хорошому стані, до речі).
Отвір закопують, шифер розрізають. Вирішили зробити привід-закриття.
Резервуар також невідомого походження (звернувшись до мене з старого власника гаража): об'єм 50 літрів.
13.00 р. Матеріал на двері також купується, звичайно.
* Нормальний потім - з'явився кроковид * - невеликий друк
14. Ви повинні малювати... Вийняти ванну, бак, шкіра, degrease ...
15.00 р. Красивий (красивий)
5813886
16.00 р. Як красиво це ... і праска досить нержавіюча.
17.00 р. Ми купуємо 50х50 бар. Починаємо шити і сформувати стіни.
(Вибираючи з кленів на торговій базі, все було зношено.) Ми не беремо сирого пиломатеріалу в пачці! Обрати!
, Україна
18. Далі
19.00 р. Про нас
196130
20. Я починаю шити назовні з профнастилом (і внутрішнім оздобленням у вигляді)
21. Старий іскрий... але не Великий Соковита.
319183
22. Душ...
23. Тут завершений зовнішній вигляд. Захищаючи від погоди.
Зима туалет є більш важливим, тому зусилля для обробки і ізоляції кидаються на ньому
24. Трон (з вентиляцією)
Під пластиком - пароізоляція і утеплення 50 мм, батько-в-правил дав задоволення.
25. Не відмивати килим, це не моя ідея. Як і раніше невикористані)
26. Схема вентиляції
27. Книга цікава, це не так?
62,293,000
28. Тут є пам'ять від діда і його чудових іржавних труб, які служать другим життям.
29. І знову, для порівняння...
Америка згодом зневинувалась і урочисто спалюється.
Отвір з спадщиною генерації похований, електрика. Туфлі зліва на 2014
30. Так, остання картина, kote.
Вівторок на носі
Не лікую, я спробував.
Джерело:
Що ми отримали? Стандарт, холодний, косий туалет, наповнений зверху практично. Тут він є власним і царем заміських земель.
По дорозі, навіть наші закордонні гості відвідали її (американці сербського походження з російським чоловіком).
Ось 30 фото.
2,2 км Я вирішив порізати ванну кімнату, але непросто. Вулиця, і утеплена і навіть з можливістю взяти душ. На аркуші зошита картинка була створена малюнок (листо, атлас).
Матеріал? Моя батько-в-права (дружина дружини) була сантехнікою. Він успадкував пучок іржі старих труб 3-4 різних діаметрів. Вони були відсортовані, відкидані, деякі подовжені. Я перезавантажив багато старих... які я і домогосподарства були неймовірно щасливими. І інвестиції тут на матеріали даного типу - мінімум.
Виберіть місце розташування. Заварити нижній каркас. Це положення.
3. У Нарізаємо 6 піноблоків в позначені ямки на обрамленому піщаному подушці з глибиною 500 мм. Встановіть каркас на гумку з засмаги.
Крім того, неправильне рішення для створення стиків ями (і більше!) проводиться перше. Потім закопують назад.
4. У Ще одна фото татанічного мокрого ткацтва і безтурботної землеробства
5. Умань І більше.
Хто, рубати?
6. Жнівень Ми покладемо хрест в каркасі і стовпи, які перевозяться (наприклад, старий залізо, ви все ще будете корисними для нас)
7. Про нас Робимо верхню консоль, встановлюємо елементи покрівлі (розроблений профіль, пент, поперечні і діагональні елементи - для жорсткості
458740
8. У Ось іометричний вигляд конструкції перед установкою даху
9. Навігація Після установки даху (не захоплюючі), структура збереглася взимку. На зиму вона була утворена як це :
(доб. 3)
10. Дивитися.
11. Потім прийшла весна, плетені птахи і розчісувалися руки (підійшла мотивація з дому і страх відвідання старого туалету). Продовжуємо роботу над створенням зовнішнього вигляду. Старим кутом шкаралупу ставитися в користування.
499 р.
12. І інші металеві конструкції, в тому числі одна і напівметрова ванна (в хорошому стані, до речі).
Отвір закопують, шифер розрізають. Вирішили зробити привід-закриття.
Резервуар також невідомого походження (звернувшись до мене з старого власника гаража): об'єм 50 літрів.
13.00 р. Матеріал на двері також купується, звичайно.
* Нормальний потім - з'явився кроковид * - невеликий друк
14. Ви повинні малювати... Вийняти ванну, бак, шкіра, degrease ...
15.00 р. Красивий (красивий)
5813886
16.00 р. Як красиво це ... і праска досить нержавіюча.
17.00 р. Ми купуємо 50х50 бар. Починаємо шити і сформувати стіни.
(Вибираючи з кленів на торговій базі, все було зношено.) Ми не беремо сирого пиломатеріалу в пачці! Обрати!
, Україна
18. Далі
19.00 р. Про нас
196130
20. Я починаю шити назовні з профнастилом (і внутрішнім оздобленням у вигляді)
21. Старий іскрий... але не Великий Соковита.
319183
22. Душ...
23. Тут завершений зовнішній вигляд. Захищаючи від погоди.
Зима туалет є більш важливим, тому зусилля для обробки і ізоляції кидаються на ньому
24. Трон (з вентиляцією)
Під пластиком - пароізоляція і утеплення 50 мм, батько-в-правил дав задоволення.
25. Не відмивати килим, це не моя ідея. Як і раніше невикористані)
26. Схема вентиляції
27. Книга цікава, це не так?
62,293,000
28. Тут є пам'ять від діда і його чудових іржавних труб, які служать другим життям.
29. І знову, для порівняння...
Америка згодом зневинувалась і урочисто спалюється.
Отвір з спадщиною генерації похований, електрика. Туфлі зліва на 2014
30. Так, остання картина, kote.
Вівторок на носі
Не лікую, я спробував.
Джерело: