Я чую. й

У мене була нова робота, і мені довелося шукати квартиру ближче до неї, щоб не витрачати час на дорогу. Я знайшов підходящу квартиру, влаштований і переніс. Квартира була гарною, і я все одно буде жити в ній, якщо це не було для одного інциденту.

У мене є два телефони, один для особистих дзвінків і один для ділових дзвінків. А потім один день, сидячи на роботі, про обід Я думав, що я кинув його на шляху і почав називатися надії дива. Я занурю номер і миттєво хтось забирає телефон. Я сказав, "Хелло"? Чи можна почути мене? І відповідь нічого, тільки хтось вдихає в спікер. Я попросив знову, “Привіт, можна почути мене?” А потім хтось в харсе голос сказав: "Я чув." А потім він вішати. Після цього, неважливо, скільки разів я назвав, телефон не був обраний. Звісно, я був зміщений - очевидно вирішив зберегти хороший телефон.

Я працюю до тих пір, які прийшли додому пізніше. Прибув обід, почав дивитися телевізор, і раптом побачили, що телефон лежав на тумбі в приміщенні. Я забрав зворотний зв'язок, взяв його в руці, і побачив 16 пропущених дзвінків і отримав, що тривав 22 секунд - точно так само, як і мій щоденний дзвінок. Ось де я вирішив знову переїхати.

через видалення

Джерело: